Rotterdam

Bergse dorpsstraat 38 B

€ 1.950 p/m

Omschrijving

Te midden van diverse luxueuze winkels aan de mooie Bergse Dorpsstraat in Hillegersberg bieden wij aan een nagenoeg turn-key winkelruimte van ca. 120 m². Het omliggende gevarieerde winkelaanbod bestaat uit o.a. dames- en herenmode, woondecoratie en delicatessen. Omschrijving: Winkelruimte met magazijn van ca. 120 m² welke is voorzien van: - fraaie…

Te midden van diverse luxueuze winkels aan de mooie Bergse Dorpsstraat in Hillegersberg bieden wij aan een nagenoeg turn-key winkelruimte van ca. 120 m². Het omliggende gevarieerde winkelaanbod bestaat uit o.a. dames- en herenmode, woondecoratie en delicatessen.

Omschrijving:
Winkelruimte met magazijn van ca. 120 m² welke is voorzien van:
- fraaie pui
- stoer afgewerkte wanden, vloer en plafond
- pantry
- toilet
- airconditioning
- deur naar achtergelegen brandgang

Parkeervoorziening:
Voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de nabijheid van de winkel.

Locatie/bereikbaarheid:
Centraal gelegen op een zichtlocatie in één van de populairste winkelstraten van Hillegersberg. Het betreft een doorgaande weg richting Rotterdam Centrum waar ook de tram passeert.

Opleveringsniveau:
De winkelruimte wordt in de huidige staat opgeleverd. Er wordt casco verhuurd. De in het gehuurde aanwezige voorzieningen worden door verhuurder om niet ter beschikking gesteld. Huurder heeft hiervoor een onderhoudsplicht.

Aanvaarding:
Per direct

Huurprijs:
€ 1.950,00 per per maand, exclusief omzetbelasting en servicekosten.

Overige:
De winkel maakt onderdeel uit van bedrijveninvesteringszone BIZ, hiermee wordt op een actieve manier collectief bijgedragen aan de kwaliteit van de winkelstraat. De kosten hiervan worden doorberekend aan huurder. Dit geeft absoluut een meerwaarde aan deze locatie.

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling:
De betaling van de huurprijs, servicekosten en BTW geschiedt steeds per maand bij vooruitbetaling. Huurder zal de huurprijs, en indien daarvan sprake is, het bedrag aan bijkomende kosten en omzetbelasting en de jaarlijkse servicekostenafrekening voldoen middels een aan de verhuurder of zijn beheerder af te geven machtiging tot automatische incasso.

Huurtermijn:
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor een termijn van tenminste 5 jaar. In overleg zijn afwijkende termijnen bespreekbaar.

Zekerheid:
Huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen ter grootte van een betalingstermijn van tenminste 3 maanden huur inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

BTW- status:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW- belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden aangepast ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), 17 september model 2012 winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van
artikel 7 : 290 BW, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatie specifieke- en verhuurdersbepalingen.

Voorbehoud: Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de verhuurder.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de Bergse Dorpsstraat 38 b, 3054 GE ROTTERDAM. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Basiskenmerken

 • Status Verhuurd
 • Huurprijs € 1.950,- p/m
 • Servicekosten -
 • Aanvaarding Direct
 • BTW van toepassing Ja

Bouwvorm & onderhoud

 • Hoofdfunctie Winkelruimte
 • Soort bouw Bestaande bouw
 • Bouwjaar 1916
 • Frontbreedte 410 cm

Oppervlakte & inhoud

 • Oppervlakte winkel ca. 120 m2

Energie & installatie

 • Energielabel A

Parkeergelegenheid

 • Parkeerfaciliteiten Het is betaald parkeren in deze straat

Overig

 • Onderhoud binnen Uitstekend
 • Onderhoud buiten Uitstekend
Meer kenmerken

Taxatie van uw bedrijfspand, kantoor of winkel?

Wij leveren binnen 1 week.

Taxatie aanvragen

Media

In de buurt

   Geïnteresseerd?

   Bel met Van Herk Makelaardij te Rotterdam

   shape

   Stuur een bericht