Schoonhoven

Lopikerstraat 46

€ 600 p/m

Omschrijving

Op een uitstekende winkelstand in het historische centrum van Schoonhoven gelegen goed moderne en zeer goed onderhouden winkelruimte van ca. 54m2 en pantry en toilet. De Lopikerstraat is de meest aansprekende winkelstraat van Schoonhoven en er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving (onder andere het Doelenplein). Object: Winkelruimte met…

Op een uitstekende winkelstand in het historische centrum van Schoonhoven gelegen goed moderne en zeer goed onderhouden winkelruimte van ca. 54m2 en pantry en toilet. De Lopikerstraat is de meest aansprekende winkelstraat van Schoonhoven en er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving (onder andere het Doelenplein).

Object:
Winkelruimte met een frontbreedte van ca. 3 meter.

Vloeroppervlakte:
Ca. 46m² winkelruimte op de begane grond en ca. 8m2 pantry met toilet.

Opleveringsniveau: casco, vloerverwarming, verlichting, betonvloer in de winkel, pantry, toilet en meterkast (water, gas, elektra).

Parkeervoorziening: mogelijk op de openbare weg (blauwe zone)

Aanvaarding: in overleg

Huurprijs: € 500,- per maand / huurtermijn: tenminste 36 maanden.
Huurprijs: € 600,- per maand / huurtermijn: tenminste 12 maanden.

Huurbetaling: de betaling van de huurprijs, eventuele servicekosten geschiedt in termijnen 1 maand bij vooruitbetaling.
B.T.W. status: verhuurder wenst niet te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur.

Servicekosten: niet van toepassing.
Huurder beschikt over eigen meters t.b.v. nutsvoorzieningen en zal derhalve zelf overeenkomsten sluiten met de desbetreffende leveranciers.

Huurprijsaanpassing: jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Zekerheid/Borg: huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden.

Huurovereenkomst: huurovereenkomst conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Schep geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Basiskenmerken

 • Status Verhuurd
 • Huurprijs € 600,- p/m
 • Servicekosten -
 • Aanvaarding In overleg

Bouwvorm & onderhoud

 • Hoofdfunctie Winkelruimte
 • Soort bouw Bestaande bouw
 • Bouwjaar 2012
 • Frontbreedte 315 cm

Oppervlakte & inhoud

 • Oppervlakte winkel ca. 54 m2

Energie & installatie

 • Energielabel C

Overig

 • Onderhoud binnen Uitstekend
 • Onderhoud buiten Uitstekend
Meer kenmerken

Taxatie van uw bedrijfspand, kantoor of winkel?

Wij leveren binnen 1 week.

Taxatie aanvragen

Media

In de buurt

   Geïnteresseerd?

   Bel met Van Herk Makelaardij te Schoonhoven

   shape

   Stuur een bericht