Krimpen aan de lek

Noord 221

€ 450 p/m

Omschrijving

Krimpen aan de Lek, Noord 221 Object: Multifunctionele garagebox voor opslag, bedrijf en/of hobbyruimte. De buitenzijde van de garagebox wordt collectief onderhouden door een actieve Vereniging van Eigenaren. Aan de achterzijde treft u een aanlegsteiger en een boothelling. Deze boothelling is in overleg met de beheerder tegen (geringe) betaling te gebruiken.…

Krimpen aan de Lek, Noord 221
Object: Multifunctionele garagebox voor opslag, bedrijf en/of hobbyruimte. De buitenzijde van de garagebox wordt collectief onderhouden door een actieve Vereniging van Eigenaren. Aan de achterzijde treft u een aanlegsteiger en een boothelling. Deze boothelling is in overleg met de beheerder tegen (geringe) betaling te gebruiken.

Vloeroppervlakte: Circa 47 m2
vloer ca. 37 m² , entresol ca. 10 m²
Hoogte: 3.4 meter
Breedte: 3.50 meter
Lengte: 10.70 meter

Locatie/bereikbaarheid: Het bedrijfsobject is gelegen op een bedrijventerrein “De Noord” in Krimpen aan de Lek, nabij het bedrijventerrein “Stormpolder”.

Opleveringsniveau: In huidige staat voorzien van:
- overheaddeur;
- loopdeur
- toilet
- keukenblok met warm water
- elektriciteitsaansluiting;
- wateraansluiting;
- tl-verlichting;
Aanvaarding: Per direct beschikbaar.
Huurprijs: € 450,- per maand

Servicekosten: € 25,- per maand
Huurprijsaanpassing: De huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling: De betaling van de huurprijs, eventuele servicekosten en de eventuele BTW geschiedt steeds maandelijks bij vooruitbetaling.

Huurtermijn: De huurovereenkomst wordt aangegaan voor een termijn van tenminste 2 jaar, en wordt voortgezet met telkens 1 optiejaar

Zekerheid: Huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatie specifieke- en verhuurdersbepalingen.

Voorbehoud: elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Noord 221 te Krimpen aan de Lek. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd

Kenmerken

Basiskenmerken

 • Status Verhuurd
 • Huurprijs € 450,- p/m
 • Servicekosten € 25,- per maand
 • Aanvaarding Direct

Bouwvorm & onderhoud

 • Hoofdfunctie Bedrijfsruimte
 • Soort bouw Bestaande bouw
 • Bouwjaar 2009

Oppervlakte & inhoud

 • Oppervlakte bedrijfsruimte ca. 47 m2
Meer kenmerken

Taxatie van uw bedrijfspand, kantoor of winkel?

Wij leveren binnen 1 week.

Taxatie aanvragen

Media

In de buurt

   Geïnteresseerd?

   Bel met Van Herk Makelaardij te Schoonhoven

   shape

   Stuur een bericht