Krimpen aan den ijssel

Raadhuisplein 63 A

Omschrijving

Welke leuke ondernemer gaat zich vestigen in het levendige winkelcentrum "De Crimpenhof"? Object: Deze prima winkelruimte van circa 137,5 m² bevindt zich op een centrale plaats in het winkelcentrum vlakbij de Albert Heijn en direct aan het horecaplein. De unit ligt tussen de winkels van Boudesteyn Schoenen en Hans Anders. De winkel is thans in gebruik als…

Welke leuke ondernemer gaat zich vestigen in het levendige winkelcentrum "De Crimpenhof"?

Object:
Deze prima winkelruimte van circa 137,5 m² bevindt zich op een centrale plaats in het winkelcentrum vlakbij de Albert Heijn en direct aan het horecaplein. De unit ligt tussen de winkels van Boudesteyn Schoenen en Hans Anders. De winkel is thans in gebruik als lederwarenzaak.

Vloeroppervlakte:
Circa 115 m² winkelruimte, ca. 19 m² magazijn en ca. 3,5 m² pantry/toilet.

Parkeervoorziening:
Vrij parkeren in de omgeving. Bij het Gemeentehuis, Dirk van de Broek en Aldi met de blauwe kaart.

Locatie/bereikbaarheid:
Gelegen in het druk bezochte en grotendeels overdekte winkelcentrum “De Crimpenhof”. De winkel bevindt zich centraal aan het horecaplein bij Devon Tearoom. Er is een lossen/laden strook bij de achteringang van de winkel. Het winkelcentrum heeft een uitstekende combinatie van lokale ondernemers en de bekende landelijke ketens. Elke dinsdag is er tevens markt net buiten het winkelcentrum. Met eigen en openbaar vervoer is de winkelruimte goed bereikbaar.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt in de alsdan aanwezige staat opgeleverd en er zal sprake zijn van casco verhuur.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurprijs:
€ 199,- per m² per jaar (excl. BTW).

Servicekosten:
De bijdrage servicekosten aan de Coöperatie Crimpenhof voor o.a. bewaking, schoonmaak, verlichting, verwarming en andere bijkomende diensten van het overdekte winkelcentrum bedragen ca. € 22,00 per m² per jaar en ca. € 10 m²/jr voor de winkeliersvereniging.

Huurder beschikt over eigen meters t.b.v. nutsvoorzieningen en zal derhalve zelf overeenkomsten sluiten met de desbetreffende leveranciers.

Winkeliersvereniging:
Huurder is verplicht om lid te worden van de winkeliersvereniging en de verplichte jaarlijkse bijdrage te voldoen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurbetaling:
De betaling van de huurprijs, eventuele servicekosten en de eventuele BTW geschiedt steeds in termijnen van 1 maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn:
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor een nader vast te stellen termijn.

Zekerheid:
Huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie af te geven c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van het kredietwaardigheidsonderzoek.

BTW-status:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatiespecifieke- en verhuurdersbepalingen.

Voorbehoud:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Raadhuisplein 63a te Krimpen aan den IJssel. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Basiskenmerken

 • Status Verhuurd
 • Huurprijs
 • Servicekosten € 22,- per vierkante meters per jaar
 • Aanvaarding In overleg
 • BTW van toepassing Ja

Bouwvorm & onderhoud

 • Hoofdfunctie Winkelruimte
 • Soort bouw Bestaande bouw
 • Bouwjaar 1960
 • Frontbreedte 505 cm

Oppervlakte & inhoud

 • Oppervlakte winkel ca. 138 m2

Parkeergelegenheid

 • Parkeerfaciliteiten Vrij parkeren in de omgeving, gereguleerd met de blauwe kaart

Overig

 • Onderhoud binnen Goed
 • Onderhoud buiten Goed
Meer kenmerken

Taxatie van uw bedrijfspand, kantoor of winkel?

Wij leveren binnen 1 week.

Taxatie aanvragen

Media

In de buurt


   shape

   Stuur een bericht