Omschrijving

LIEVER NIET THUISWERKEN? HUUR EEN KANTOORRUIMTE VAN 20 M² TOT 400 M² IN HET HART VAN DE ROTTERDAMSE HAVEN Dit multifunctionele kantoorgebouw biedt uitkomst voor de mensen die liever niet meer thuiswerken of wellicht juist iets kleiners zoeken. Het is tevens mogelijk om nog voor een eigen indeling te kiezen. Heeft u interesse? Bel met de makelaar, hij kijkt samen…

LIEVER NIET THUISWERKEN? HUUR EEN KANTOORRUIMTE VAN 20 M² TOT 400 M² IN HET HART VAN DE ROTTERDAMSE HAVEN

Dit multifunctionele kantoorgebouw biedt uitkomst voor de mensen die liever niet meer thuiswerken of wellicht juist iets kleiners zoeken. Het is tevens mogelijk om nog voor een eigen indeling te kiezen. Heeft u interesse? Bel met de makelaar, hij kijkt samen met u of er een geschikte ruimte aanwezig is of gecreëerd kan worden. De foto's laten nu de ruimte zien uit de tijd dat het gebouw nog in gebruik was door de vorige huurder. Vanzelfsprekend worden de ruimtes leeg opgeleverd.

Vloeroppervlakte: totaal circa 663 m² verdeeld over:
Kantoorruimte begane grond: circa 441 m².
Kantoorruimte 1e verdieping: circa 222 m².

U kunt ruimtes huren vanaf 20 m².

Genoemde prijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief BTW per maand.

Huurperiode minimaal 2 jaar met een opzegtermijn van 3 maanden. Kortere huurperiode bespreekbaar in overleg.

Begane Grond :
0A : € 540 (verhuurd)
0B : € 385 (verhuurd)
0C : € 1.365
0D : € 270
0E : € 195 (verhuurd)
0F : € 195 (verhuurd)
0G : op aanvraag (verhuurd)
0H : € 420
0I : € 420
0J : € 420

Eerste verdieping :
1A : € 610
1B : € 525
1C : € 430
1D : € 375
1E : € 315
1F : € 275
1G : op aanvraag

Parkeervoorziening: aan de zijde van het gebouw bevinden zich op eigen terrein 6 parkeerplaatsen, er kan tevens gratis geparkeerd worden op de openbare weg.

Locatie/bereikbaarheid: Het object bevindt zich in de Waalhaven van Rotterdam en heeft een goede verbinding naar de A15 (Maasvlakte-Enschede). Tevens kent het object goede verbindingen middels de A4, die leidt naar de A20 (Westland-Gouda). Het kantoorgebouw is ook goed bereikbaar middels openbaar vervoer, in de nabijheid van de kantoorruimte is een bushalte van waaruit busverbindingen worden onderhouden met onder meer Rotterdam centrum.

Aanvaarding: in overleg.

Opleveringsniveau: in huidige staat voorzien van:
-tapijtvloer;
-systeemplafond met tl verlichting;
-airco units;
-scheidingswanden;
-verwarming middels radiatoren;
-pantry;
-databekabeling.

Huurprijsaanpassing: de huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling: de betaling van de huurprijs, eventuele servicekosten en de eventuele BTW geschiedt steeds in termijnen van 1 maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn: de huurovereenkomst wordt aangegaan voor een termijn van tenminste 2 jaar.

Zekerheid: huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie af te geven c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van het kredietwaardigheidsonderzoek.

BTW-status: verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Huurovereenkomst: huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatiespecifieke- en verhuurdersbepalingen.

Voorbehoud: elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Reeweg 24 te Rotterdam. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Basiskenmerken

 • Status Beschikbaar
 • Huurprijs € 275,- p/m
 • Servicekosten -
 • Aanvaarding In overleg
 • BTW van toepassing Ja

Bouwvorm & onderhoud

 • Hoofdfunctie Kantoorruimte
 • Soort bouw Bestaande bouw
 • Bouwjaar 2000

Oppervlakte & inhoud

 • Oppervlakte kantoor ca. 200 m2

Overig

 • Onderhoud binnen Redelijk tot goed
 • Onderhoud buiten Redelijk
Meer kenmerken

Taxatie van uw bedrijfspand, kantoor of winkel?

Wij leveren binnen 1 week.

Taxatie aanvragen

Media

In de buurt

   Geïnteresseerd?

   Bel met Van Herk Makelaardij te Rotterdam

   shape

   Stuur een bericht