Ammerstol

Willem van Lutterveldstraat

Te koop vanaf €376.380 tot

Kenmerken

Basiskenmerken

 • Koopsom €376.380 tot €397.800 k.k.

  €376.380 tot

 • Woonoppervlakte 77 m2 tot 88 m2
 • Bouwnummers 3

Omschrijving

Willem van lutterveldstraat - 3 nieuwbouw appartementen rustig wonen en genieten in ammerstol: op de plek van een oud tennisclubgebouw komen binnenkort 3 energieneutrale en levensloopbestendige appartementen met balkon of terras op het zuiden. een ideale plek... de mooie rivier de lek. uitgestrekte weilanden. het geluid van fluitende vogels. voelt u de vrijheid? dan is…

Willem van lutterveldstraat - 3 nieuwbouw appartementen

rustig wonen en genieten in ammerstol: op de plek van een oud tennisclubgebouw komen binnenkort 3 energieneutrale en levensloopbestendige appartementen met balkon of terras op het zuiden.

een ideale plek...
de mooie rivier de lek. uitgestrekte weilanden. het geluid van fluitende vogels. voelt u de vrijheid? dan is wonen in de landelijke en rustige omgeving van ammerstol wellicht iets voor u!

waar nu nog een oud tennisclubgebouw staat in het hart van ammerstol, vindt u binnenkort een appartementencomplex van drie ruime appartementen met een balkon of terras op het zuiden. met het oog op de toekomst is het ontwerp van deze appartementen zowel energieneutraal als levensloopbestendig.

de levensloopbestendigheid van deze appartementen houdt in dat u er ook op uw oude dag veilig en comfortabel kunt blijven wonen. een ideale plek dus om samen oud te worden.

het prachtige en gezellige schoonhoven met alle voorzieningen ligt dichtbij! voor boodschappen, uit eten of een middag winkelen.

drie unieke appartementen
twee van de drie appartementen bevinden zich op de verdieping; het derde bevindt zich op de begane grond aan de westzijde.

op de begane grond vindt u de ruime gedeelde entree, drie bergingen en een extra kamer van 18 m2 die via een trap verbonden is met een van de appartementen (nummer 3) op de eerste verdieping. de woningen zijn zowel energieneutraal als levensloopbestendig en zijn voorzien van vloerverwarming.

alle drie de appartementen hebben een unieke indeling met minimaal 2 slaapkamers. de verdieping is naast het betreden van het trappenhuis ook te bereiken via de platformlift.

het complex is gelegen in een rustige buurt met mooie groene zones. daarnaast is er voldoende parkeerruimte op de parkeerplaats die zich aan de voorzijde van het appartementencomplex bevindt.

duurzame installaties
op het dak worden zonnepanelen en een combi warmtepomp geïnstalleerd. de woningen worden v.v. een mechanisch en co2 gestuurd afzuigsysteem. hierdoor verbruikt het complex onder ideale omstandigheden niet meer energie dan het zelf opwekt.

ondanks dat van herk makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Media

Bouwtypes

Bouwnummer
Status
Woonoppervlakte
Kamers
Prijs
Willem van Lutterveldstraat
Beschikbaar
87 m²
3
€ 397.000
Willem van Lutterveldstraat
Beschikbaar
77 m²
3
€ 376.380
Willem van Lutterveldstraat
Beschikbaar
88 m²
3
€ 397.800

Ontdek online wat jouw huis waard is

Met de online waardecheck ontdek je in een paar minuten de geschatte waarde van jouw huis

Gratis waardebepaling

In de buurt

   Geïnteresseerd?

   Bel met Van Herk Makelaardij te Schoonhoven

   shape

   Stuur een bericht