/ Over Van Herk / Beloftes

Hier mag je ons aan houden

Onze fundamenten

Maak een afspraak voor een GRATIS adviesgesprek

Snel en goed jouw huis verkopen

Ben jij aan het dagdromen over een andere plek om te wonen? De succesvolle verkoop van jouw huis, doen wij bij Van Herk Makelaardij aan de hand van onze 6 fundamenten.

Verhuizen blijft een ingrijpende gebeurtenis waarvoor veel geregeld moet worden. Waaronder de daadwerkelijke verkoop van jouw huis. Als ervaren makelaars nemen wij die zorg volledig uit handen.

284

woningen

in ons aanbod

11

vestigingen

strategisch verspreid

9.2

gemiddelde beoordeling

542 reviews

Hier mag je ons aan houden

Onze fundamenten

Onze makelaars gaan voor het beste resultaat bij de verkoop van jouw huis. Dat doen we met een talentvol team, jarenlange ervaring, een doordacht opleidingsplanen onze 6 fundamenten. Wij willen de verwachtingen keer op keer overtreffen.

 

Snel en succesvol jouw huis verkopen aan de hand van onze fundamenten? Wij gaan graag voor je aan de slag!

Betere presentatie

Door onze unieke en complete presentatie hebben wij in de regio gemiddeld 30% meer bereik en 17% meer bezichtigingsaanvragen. Jouw huis valt op tussen alle andere woningen op huizenwebsites en social media.

Bezichtigen met echte aandacht

Wij doen er alles aan om van iedere bezichtiger een koper te maken. Dit doen wij door de tijd te nemen voor onze bezichtigingen en alle twijfel bij de prospect weg te nemen.

 

Door al onze bezichtigers na te bellen en hen te vragen naar verbeterpunten zorgen wij dat de bezichtigingen keer op keer verbeteren en altijd aansluiten op de wensen van potentiële kopers.

Onderhandelen tot de beste deal

Wij gaan altijd de onderhandeling aan en streven naar de best mogelijke deal voor onze klant. De beste deal begint bij een courtage wat bij jou past en eindigt met de beste verkoopprijs.

Met deze unieke fundamenten beloven wij het beste resultaat bij de verkoop van jouw huis!

6x Beste makelaar van Nederland

Inmiddels is Van Herk Makelaardij in het bezit van 6 awards voor ‘Makelaar van het jaar’. Deze awards hebben in verschillende categorieën gewonnen. Denk bijvoorbeeld aan de beste verkoopmakelaar van het jaar en de beste aankoopmakelaar van het jaar. Dit jaar wonnen wij de award voor beste marketing binnen de makelaardij.

Harde klimaatdoelen

Als Van Herk Makelaardij hebben wij doelstellingen op het gebied van duurzaamheid en klimaatneutraal makelen. Daarnaast speelt duurzaamheid bij ons ook een grote rol bij de verkoop van huizen. Dit doen wij door te adviseren over verduurzaming in het huis zelf.

Tevredenheidsgarantie

Van iedere verkoper een ambassadeur maken, dat is ons doel. Door jou de mogelijkheid te geven, te kiezen voor tevredenheidscourtage laten wij zien dat wij altijd voor de volle 100% tevredenheid gaan.

WIJ ZIJN THUIS IN JOUW STRAAT

Jarenlange makelaarservaring

Andere bewoners van jouw buurt gingen je voor en grote kans dat we jouw koper al kennen. We zijn niet alleen thuis in de regio, maar vanzelfsprekend ook in de woningbranche.

Het verkoopproces kent voor ons geen geheimen. Omdat de focus van onze makelaars op klanttevredenheid ligt, kijken we altijd een stap vooruit. Of het nu gaat om promotie op Funda, complexe belastingregels of het onderhandelen voor de beste prijs. We halen het onderste uit de kan.

Ontdek binnen 2 minuten wat jouw huis waard is

Doe GRATIS de online waardecheck

Gratis waardecheck