/ Bezoek Woonbeurs Rotterdam en regio op 11 maart a.s.
Nieuwsoverzicht

nieuws

Bezoek Woonbeurs Rotterdam en regio op 11 maart a.s.

Van Herk Nieuwbouw makelaardij aanwezig op de Woonbeurs Rotterdam en regio op 11 maart. Veel en verrassend woningaanbod en meteen in gesprek! De toegang is gratis. Als je een bestaand huis in Rotterdam of regio zoekt, dan kijk je op websites als funda.nl en vanherk.nl. Vind je daar een woning die je aanstaat, dan bel je de makelaar voor een bezichtiging. Een tijdrovend en stressvol proces, want vaak wil je meerdere woningen bekijken en er zijn doorgaans veel kapers op de kust. Zoek je echter een nieuwbouwwoning in of nabij Rotterdam, dan is er naast alle online beschikbare informatie de Woonbeurs Rotterdam + regio. Daar vind je veel actueel nieuwbouw bij elkaar en kun je meteen met de aanbieders of makelaars in gesprek.

Bezoek de Woonbeurs en laat je verrassen door woningaanbod waar je niet aan dacht

Met een bezoek aan de beurs, die op zaterdag 11 maart in het WTC in Rotterdam plaatsvindt, spaar je dus tijd. Je krijgt tijdens je bezoek een indruk van tal van projecten en kunt al je vragen stellen aan de aanbieders of makelaars. Vragen waarop de websites over die projecten niet altijd antwoorden geven. Maar een bezoek aan de beurs heeft nog meer voordelen. Zo kun je nieuwbouwaanbod tegenkomen waarover op internet nog niets te vinden is, omdat het om projecten in voorbereiding gaat. Verder kun je verrast worden door een nieuwbouwproject dat je via internet niet zo snel zou hebben gevonden. Gewoon, omdat je niet in die wijk of regiogemeente zocht, of omdat je aan een ander type huis dacht. Vaak kun je op de beurs ook informatie krijgen over de wijk of de regiogemeente waar het project wordt gebouwd.

Woonbeurs: een woning vinden en meteen ontdekken of je die kunt betalen

Een ander belangrijk pluspunt van een bezoek aan de Woonbeurs Rotterdam + regio is dat je financieel advies kunt krijgen. Je kunt op de beurs dus niet alleen het huis vinden dat je zocht, maar ook meteen ontdekken of je jouw droomhuis kunt betalen. Zo sla je twee vliegen in één klap.

Woonbeurs: van 09:00 tot 17.00 uur in het WTC in Rotterdam

De Woonbeurs Rotterdam + regio is op zaterdag 11 maart Het WTC is te vinden aan het Beursplein 37 in Rotterdam. De toegang is gratis.

0

Geïnteresseerd?

Bel met Van Herk makelaars te Nieuwbouw

shape

Welke vraag heb jij over de Woonbeurs Rotterdam?