/ Bedrijven / Vestigingen / Gouda (Bedrijven)

van Herk Bedrijfsmakelaars

Bedrijfsmakelaar Gouda

Bedrijfsmakelaar in Gouda

Maak kennis met de bedrijfsmakelaar in Gouda

Wij werken aan uw succes in vastgoed. Voor bedrijfsmatig onroerend goed of belegging, zowel verkoop als verhuur, taxatie of advies bij ontwikkeling. Van Herk Bedrijfsmakelaars is een organisatie met een brede expertise in het bedrijfsmatig vastgoed.

Onze kantoren zijn strategisch verspreid in de regio’s Gouda, Rotterdam, Zoetermeer, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel. Wij houden van een enthousiaste en pro-actieve aanpak en lopen voorop in de laatste ontwikkelingen.

Contact opnemen
bedrijven@vanherk.nl

Innovatieve makelaar

Blik op jouw toekomst

De benadering en communicatie in de vastgoedmarkt verandert in een hoog tempo. Online media zoals Facebook, LinkedIn en Instagram zijn een belangrijk onderdeel binnen onze dienstverlening.

Wij als gevestigd makelaarskantoor zijn continue bezig om ons te vernieuwen en te blijven onderscheiden om tot een maximaal resultaat te komen. Een hoge mate van betrokkenheid, een persoonlijke aanpak en het ontzorgen van de klant staat bij ons hoog in het vaandel. Door het bundelen van diverse disciplines bieden wij een compleet dienstenpakket aan waarmee wij elke transactie tot een succes weten te brengen.

Alle disciplines onder 1 dak

Juridische expertise

Onze professionele dienstverlening houdt niet op bij de bedrijfsmakelaars van Van Herk. Waar nodig kunnen wij bij uw opdracht eveneens de kennis inzetten van onze juridische afdeling. Zij zijn volledig op de hoogte van alle wet- en regelgeving waar u mee te maken kunt krijgen.

Schoonhoven

Van Herk bedrijfsmakelaars

Frederik Jan Hordijk

NVM Makelaar-Taxateur

Jasper van Schijndel

Vastgoedadviseur

Kirsten Sallet

Commercieel Binnendienst Medewerker

Neem contact met ons op

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem nu contact met ons op via een van onderstaande kanalen.