/ Bedrijven / Vestigingen / Gouda (Bedrijven)

van Herk Bedrijfsmakelaars

Bedrijfsmakelaar Gouda

Bedrijfsmakelaar in Gouda

Bedrijfsmakelaar Gouda

Bij Van Herk Bedrijfsmakelaars ondersteunen wij je bij elke stap van jouw vastgoedtraject. Of je nu een vertrekkende huurder hebt, jouw bedrijf wilt laten groeien, of nieuwe zakelijke doelen hebt, wij staan voor jou klaar. Mogelijk is er al een geïnteresseerde partij. Wij zorgen voor begeleiding en advies, zodat jij je volledig kunt richten op jouw onderneming.

Van Herk Bedrijfsmakelaars is actief in verschillende regio’s, waaronder Gouda, Rotterdam, Zoetermeer, Krimpen aan den IJssel, en Capelle aan den IJssel. Met een enthousiaste en vooruitstrevende aanpak blijven wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de vastgoedmarkt.

Ontvang persoonlijk advies
bedrijven@vanherk.nl

Duurzame makelaar

Blik op jouw duurzame toekomst

Is duurzaamheid in de huidige dynamische wereld een noodzaak?

Van Herk Bedrijfsmakelaars gelooft van wel. Wij begeleiden je bij het creëren van een toekomstbestendige werkomgeving die zowel goed is voor jouw portemonnee als voor het milieu.

 

Waarom is duurzaamheid belangrijk voor jouw pand?

Energiezuinige gebouwen trekken meer huurders en kopers aan, wat resulteert in hogere huuropbrengsten en verkoopprijzen. Bovendien leiden duurzame investeringen tot lagere operationele kosten door energiebesparing. Ons team van experts geeft je graag advies over duurzame oplossingen, zodat jouw vastgoed aantrekkelijker en waardevoller wordt.

Ontdek hoe wij je kunnen helpen

Plan nu een adviesgesprek over duurzaamheid met ons team van experts en ontdek hoe wij jouw vastgoed naar een hoger niveau kunnen tillen.

Gouda

Van Herk Bedrijfsmakelaars

Frederik Jan Hordijk

NVM Makelaar-Taxateur

Jasper van Schijndel

Vastgoedadviseur

Sofie Mudde

Commercieel Binnendienst Medewerker

Bedrijfsmakelaar Gouda

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem nu contact met ons op via een van onderstaande kanalen.