/ Wonen / Vestigingen / Capelle aan den IJssel

Van Herk Makelaars

Makelaar Capelle aan den IJssel

Makelaar Capelle aan den IJssel

Maak kennis met de makelaar in Capelle aan den IJssel

Welkom in het bruisende Capelle aan den IJssel, waar stedelijke dynamiek harmonieus samengaat met een vleugje groen en rust. Als trotse bewoner van deze prachtige gemeente ben je ongetwijfeld bekend met de unieke charme en de voordelen die deze locatie te bieden heeft.

Van de pittoreske uitzichten op de Hollandse IJssel tot aan de moderne voorzieningen en uitstekende bereikbaarheid, Capelle is een geweldige plek om te wonen. Als je overweegt om je eigen koophuis hier te verkopen, sta je op het punt om een opwindende stap te zetten, en wij bij Van Herk Makelaars Capelle aan den IJssel staan klaar om je te begeleiden in dit avontuur.

Contact opnemen

NVM Makelaar

Partner in jouw verkoopreis

Bij Van Herk Makelaars Capelle aan den IJssel begrijpen we dat het verkopen van je geliefde huis meer is dan alleen een transactie.

Het is een emotionele en strategische reis die de juiste aandacht en expertise verdient. Onze diepe verbondenheid met Capelle aan den IJssel stelt ons in staat om niet alleen de markttrends en prijsontwikkelingen nauwkeurig te volgen, maar ook om de unieke eigenschappen van jouw woning te benadrukken. Met een bewezen staat van dienst en een passie voor het leveren van resultaten, werken we samen om jouw doelen te verwezenlijken en de verkoop soepel te laten verlopen.


Mail ons: capelle@vanherk.nl
Route: Fluiterlaan 421 - Capelle aan den IJssel
climate-sticker

Verzekerd van een samenwerking

Samen naar een succesvolle verkoop

Of je nu een woning bezit in de wijk Schollevaar, het gezellige Middelwatering, of een andere prachtige wijk van Capelle, we zijn er om je te begeleiden in elke fase van het verkoopproces.

Van professionele fotografie en opvallende beschrijvingen tot aan doelgerichte marketingstrategie√ęn die gericht zijn op de lokale gemeenschap, we zorgen ervoor dat jouw huis de aandacht krijgt die het verdient. Samen met ons team van ervaren makelaars ben je verzekerd van een partnerschap dat gericht is op succes, ondersteund door diepgaande kennis van Capelle aan den IJssel en de vastgoedmarkt. Neem vandaag nog contact op met Van Herk Makelaars Capelle aan den IJssel en laat ons je helpen om jouw verkoopdoelen te bereiken in deze prachtige stad die we thuis noemen.

Onze medewerkers

Makelaar Capelle aan den IJssel

Melvin Klop

Vestigingsleider / NVM Makelaar

Desley van Dorp

Vastgoedadviseur

Mirthe Balk

Vastgoedadviseur

Desiree Idsinga

Vastgoedadviseur

Julian Perdijk

Vastgoedadviseur

Iris Franken

Commercieel Binnendienst Medewerker

Dayna Dommisse

Commercieel Binnendienst Medewerker

Neem contact met ons op

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem nu contact met ons op