/ Wonen / Vestigingen / Berkel en Rodenrijs

Van Herk Makelaardij

Makelaar Berkel en Rodenrijs

Makelaar Berkel en Rodenrijs

Maak kennis met de makelaar in Lansingerland

Niet een huis, maar een thuis. Dat is waar we bij Van Herk Makelaardij Lansingerland dagelijks voor gaan. Al 50 jaar zijn we een begrip in Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk.

De regio Lansingerland kent weinig geheimen voor ons. De combinatie van jarenlange ervaring, ons vermogen goed te kunnen luisteren en een persoonlijke aanpak, heeft gezorgd voor vele contacten. Dit kan voor jou leiden tot verrassende kansen.

Contact opnemen

NVM Makelaar

Op elke vraag een antwoord

Als NVM-makelaar spijkeren wij voor jou jaarlijks onze kennis over onder andere wet- en regelgeving bij. Deze kennis, in combinatie met onze ervaring zorgt ervoor dat jij niet voor verrassingen zal komen te staan.

Ben je opzoek naar een makelaar die jouw huis wil verkopen of wil assisteren bij de aankoop van een huis? Of heb jij je zinnen gezet op het vinden van een nieuwbouwwoning? Dan zijn wij de makelaar die je moet hebben. Voor elke dienst is er een expert aanwezig, dat betekent dat we op al jouw vragen een antwoord hebben. Het aantal knappe koppen dat ons team telt, doet echter niet af aan onze persoonlijke aanpak. We komen graag bij je langs om jouw woonwens eens verder onder de loep te nemen, of maak een afspraak en dan zien we je bij ons op kantoor!

Bel ons: 010 519 0435
Mail ons: lansingerland@vanherk.nl
Route: Laan van Romen 12 - Berkel en Rodenrijs

Oud én nieuw

We streven er al 50 jaar naar om voor jou de beste makelaar te zijn, maar wie stilstaat…

We zijn daarom elke dag bezig met innoveren en verbeteren. Voor jou, je (toekomstige) gezin en kleinkinderen willen we samenwerken om de leefomgeving van nu en van de toekomst te behouden. Van Herk compenseert daarom zijn CO2-uitstoot en daarin zijn we een pionier, daar zijn we trots op.

Onze medewerkers

Makelaar Lansingerland

Mark de Koning

Vestigingsleider / NVM Makelaar

Ria den Hollander

NVM Makelaar-Taxateur

Corianne Straathof

Vastgoedadviseur

Tom de Bruijn

Commercieel Binnendienst Medewerker

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem nu contact met ons op via een van onderstaande kanalen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem nu contact met ons op via een van onderstaande kanalen.