/ Bedrijven / Over ons

Over ons

Over Van Herk Bedrijfsmakelaars

Over Van Herk Bedrijfsmakelaars

Elke dag begint en eindigt met kwaliteit

Onze makelaars gaan voor het beste resultaat bij de verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur en taxaties van bedrijfspanden.

Dat doen we met een talentvol team, jarenlange ervaring, een doordacht opleidingsplan en vooral vol van ambities. We geloven dat er altijd ruimte is voor verbetering. En willen jouw verwachting keer op keer overtreffen.

Contact opnemen

Onze waarden

Wij gaan voor jouw toekomst

Onze makelaars gaan voor het beste resultaat bij de verkoop, aankoop en taxaties van huizen en bedrijfspanden. Dat doen we met een talentvol team, jarenlange ervaring, een doordacht opleidingsplan en vooral vol van ambities. We geloven dat er altijd ruimte is voor verbetering. En willen jouw verwachting keer op keer overtreffen.

Waar deuren opengaan

Met open blik gaan we de samenwerking aan. We luisteren aandachtig en voelen snel aan wat jouw wensen zijn. We kennen de weg in ons uitgebreide netwerk, wat kan leiden tot verrassende kansen.

Voor een zorgeloos gevoel

We geven elkaar feedback om klantwensen voor de volle 100% in te vullen. Zodat we doen wat we beloven. Die oprechte betrokkenheid en toewijding zorgen voor het gevoel van thuis komen.

Elke dag beter

Wij zijn doordrongen van de les dat het iedere dag beter kan. Alles draait bij ons om kwaliteit, simpelweg omdat we de beste makelaar van Nederland willen zijn. Wij zijn altijd op zoek naar kansen en hebben een drive om continu te innoveren.

climate-sticker

Elke dag beter

Wij zijn CO2 neutraal

We zoeken altijd naar verbetering, ook als het gaat om een schone toekomst van ons werkgebied. En dat blijft niet bij woorden. Wij zijn de eerste makelaar in Nederland die de CO2-uitstoot compenseert. Dit kost jou niets en draagt bij aan de toekomst van jouw eigen regio. Klimaatneutraal ondernemen is voor ons een serieuze zaak waar we allemaal onze eigen verantwoordelijkheid voor pakken.

Leer ons kennen

Onze medewerkers

Frederik Jan Hordijk

NVM Makelaar-Taxateur

Jasper van Schijndel

Vastgoedadviseur

Kirsten Sallet

Commercieel Binnendienst Medewerker