/ Start verkoop – Natuurlijk Centrum Zuid gebouw Marshall
Nieuwsoverzicht

nieuws

Start verkoop – Natuurlijk Centrum Zuid gebouw Marshall

Het is bijna zover! Nog heel even wachten… Op dit moment wordt alle verkoopinformatie afgerond en wordt de projectwebsite de komende dagen verder bijgewerkt. Neem in de tussentijd zeker een kijkje op de projectwebsite. Hier kunt u de nieuwe impressies bewonderen, de sfeer van de binnentuin proeven of de nieuwe sfeerplattegronden bekijken. De verkoopbrochure en de verkoopprijzen verschijnen vanaf zaterdag 2 juli om 10.00u op de website. Mogen wij u uitnodigen voor ons evenement aanstaande zaterdag? Dan overhandigen wij u persoonlijk een gedrukt exemplaar van de verkoopbrochure en heeft u direct gelegenheid om eventuele vragen te stellen.

Evenement zaterdag 2 juli

Het startsein voor de officiële verkoop van Marshall in het plan Natuurlijk Centrum Zuid geven we tijdens ons evenement op zaterdag 2 juli tussen 10.00u en 13.50u. Deze vindt plaats in het Eetcafe De Crimpenaar aan de Elckerlyc 1 te Krimpen aan den IJssel. Tijdens dit evenement bieden wij u onder het genot van een kopje koffie een gedrukte brochure en de definitieve prijslijst aan. Voor eventuele vragen lopen wij rond om eventuele vragen te beantwoorden en het plan toe te lichten.

Om drukte te vermijden, alles in goede banen te leiden en op dat moment echt even tijd voor u te nemen, vragen wij u zich via de website aan te melden (max. 2 personen) voor één van de vier tijdvakken van 50 minuten (indien nog beschikbaar).

Officiële verkoop zaterdag 2 juli, 10:00u

Bij de officiële verkoop is het mogelijk om via het digitale inschrijfformulier officieel in te schrijven voor één of meerdere specifieke bouwnummer(s). Óók als u uw voorkeur al tijdens de voorinschrijving heeft aangegeven moet u zich opnieuw inschrijven om in aanmerking te komen voor een appartement. Logisch, want pas op dat moment is alle informatie echt compleet en kunt u uw definitieve keuze daadwerkelijk bepalen.

De toewijzing en het eventueel bepalen van de volgorde van toewijzing vindt plaats op basis van de verkregen informatie op het inschrijfformulier, waarbij rekening wordt gehouden met eventuele inschrijvingen tijdens de voorinschrijving. Personen die zich tijdens de voorinschrijving hebben ingeschreven krijgen namelijk voorrang.

Financiële check

U kunt uw officiële inschrijving voorbereiden door een financiële check te laten opstellen.

Om snel en goed inzicht te krijgen in het antwoord op financiële vragen werken wij als ontwikkelende bouwer samen met twee gerenommeerde banken, te weten ABN AMRO en Rabobank. Beide banken zijn volledig op de hoogte van alle ins en outs van het project Marshall en kunnen u op maat adviseren over wat er allemaal komt kijken bij het financieren van uw toekomstige appartement. Direct na uw hypotheekgesprek ontvangt u een document waarin staat wat uw financiële mogelijkheden zijn. Wanneer u dit document aan uw officiële inschrijving toevoegt, vergroot u daarmee extra uw kans op toewijzing.

Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om de financiële check door een andere erkende financiële adviseur te laten opstellen. Maak daarbij tenminste gebruik van de onderwerpen uit het model-formulier dat op de projectwebsite is te downloaden.