/ De Werf – Omgevingsvergunning onherroepelijk
Nieuwsoverzicht

nieuws

De Werf – Omgevingsvergunning onherroepelijk

Op donderdag 1 december heeft de voorzieningenrechter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State het door omwonenden ingestelde beroep ongegrond verklaard en het verzoek om voorlopige voorziening afgewezen. De omgevingsvergunning is nu onherroepelijk.

Dit betekent dat de bouw van de woningen definitief van start gaat, zodra alle opschortende voorwaarden zoals opgenomen in de koop- en aannemingsovereenkomst zijn vervuld. Op dit moment is 64% van de stadswoningen, appartementen en commerciële ruimte in ‘De Werf’ verkocht en kunnen wij de planacceptatie van Woningborg op korte termijn verwachten.

Naar verwachting kan de aannemer in maart 2023 starten met de sloopwerkzaamheden van de bestaande bedrijfspanden. Daarna wordt aangevangen met het bouwrijp maken van de locatie, waarna de daadwerkelijke bouwwerkzaamheden zullen beginnen.

Er zijn op dit moment nog enkele stadswoningen en appartementen beschikbaar. Voor de actuele stand van zaken verwijzen wij u naar de woningkiezer op de projectwebsite. Als u interesse heeft om op deze locatie te wonen is nu hét moment om in actie te komen. De eerste paal komt steeds dichterbij.