/ Kickstart je wooncarrière in nieuwbouwproject Unify – Capelle aan den IJssel
Nieuwsoverzicht

nieuws

Kickstart je wooncarrière in nieuwbouwproject Unify – Capelle aan den IJssel

In project Unify bieden wij 30 appartementen aan met Koopstart van stichting Opmaat voor starters. Een unieke kans om een nieuwbouwappartement te kopen met 20% koperskorting.

Wat is Koopstart?
KoopStart is er om koopwoningen voor een grotere groep mensen betaalbaar te maken. Wanneer je een woning met KoopStart koopt, betaal je namelijk een lagere prijs dan de marktwaarde van de woning. Stel dat je de woning eigenlijk niet zou kunnen financieren, dan lukt dat misschien wel met KoopStart. Als je op termijn besluit de woning weer te verkopen, vindt er een afrekening plaats tussen jou en de projectontwikkelaar van Unify.

Voor wie is Koopstart in Unify?
Koopstart is er voor starters onder de leeftijd van 35 jaar die nog geen koopwoning hebben gehad. Dus als je voorheen hebt gehuurd of inwonend bent geweest, kom je in aanmerking voor KoopStart.
Welke woningen?
Het project Unify bestaat uit 42 appartementen. 30 appartementen in het project, alle 3 kamer nieuwbouwappartementen met een oppervlakte van 81 m², zijn aangewezen als starterswoningen met KoopStart.

Interesse?
Heb je interesse in een van de appartementen met de Koopstart regeling vul dan het digitaal inschrijfformulier in via je persoonlijk account op de projectwebsite.