/ Koopse Glorie – Wegens succes fase 2 versneld in verkoop!
Nieuwsoverzicht

nieuws

Koopse Glorie – Wegens succes fase 2 versneld in verkoop!

Vanaf 6 september is inschrijven voor een woning in fase 2 mogelijk

In de zomerperiode hebben wij niet stil gezeten. Graag geven we een update over de ontwikkelingen en verkoop gerelateerde onderwerpen van Koopse Glorie. Bijvoorbeeld de versnelde start verkoop van fase 2 en het verkrijgen van de omgevingsvergunning.

In juni is de omgevingsvergunning voor de bouw van de woningen verleend en inmiddels is de vergunning onherroepelijk vastgesteld. De vergunning houdt in dat wij toestemming gekregen hebben om te bouwen. Zodra de grond bouwrijp is en de andere opschortende voorwaarden zijn vervuld, zal de aannemer het sein start bouw krijgen. Naar verwachting kunnen we dit sein al eind dit jaar geven, want dan is bijvoorbeeld ook de bouwplaats gereed. Dan kan de bouw van de woningen naar verwachting al in kwartaal 1 van 2024 starten!


Verkoopinformatie
Er zijn nog maar enkele woningen in fase 1 beschikbaar. Wil jij niet wachten tot 6 september of wil je zeker zijn van een woning in Koopse Glorie? Neem dan direct al contact op met één van de makelaars voor het beschikbare aanbod in fase 1. Meer informatie over de start verkoop van fase 2 op 6 september wordt binnenkort bekend dus houd de nieuwsbrief en de website goed in de gaten.