/ Maak kennis met onze nieuwe collega’s!
Nieuwsoverzicht

nieuws

Maak kennis met onze nieuwe collega’s!

Sinds kort zijn Daan Fenijn (Nieuwbouw adviseur) en Sanne Kruidhof (Commercieel Binnendienst Medewerker) begonnen binnen team Van Herk Nieuwbouwmakelaars! Graag stellen zij zich aan jullie voor.

Daan Fenijn: “Vanaf deze maand ben ik aan de slag gegaan als vastgoed nieuwbouw adviseur bij Van Herk Nieuwbouwmakelaars. Uiteraard met de nodige kennis, een HBO Vastgoedkunde opleiding en mijn KRMT-papieren op zak. Met al mijn opgedane kennis en ervaring ga ik graag aan de slag binnen deze veelzijdige organisatie. Ik kijk ernaar uit om met dit kundige team samen te werken!”

Sanne Kruidhof: “Sinds kort ben ik begonnen aan mijn nieuwe uitdaging als Commercieel Binnendienst Medewerker bij Van Herk Nieuwbouwmakelaars. Voor mij was dit bedrijf niet onbekend, zeker door de vele verkoopborden die ik in mijn stad Rotterdam voorbij zie komen. Vanaf het eerste contactmoment had ik gelijk een goed gevoel bij het bedrijf. Ik heb enorm veel zin om deel uit te maken van dit ambitieuze team op een top locatie in de Oude Haven van Rotterdam!”

Wij zijn enorm blij met onze nieuwe collega’s en wensen ze heel veel succes!