/ Parkwonen Westergouwe – 72 appartementen nu in pre-sale!
Parkwonen - 72 appartementen Westergouwe
Nieuwsoverzicht

nieuws

Parkwonen Westergouwe – 72 appartementen nu in pre-sale!

Parkwonen Westergouwe – 72 appartementen nu in pre-sale!
– Inschrijven pre-sale kan tot maandag 27 november 12.00 uur –

Het is zover! De appartementen van Parkwonen zijn in pre-sale! Parkwonen bestaat uit 72 appartementen verdeeld over 2 woontorens, Toren Sonsbeek en Toren Westbroek.

Toren Sonsbeek
Toren Sonsbeek telt 32 appartementen en 6 verschillende typen. De meeste appartementen zijn 63 tot 65 m2 groot. Alleen de appartementen op de begane grond zijn groter, met 84 en 94 m2. Je hebt altijd 2 slaapkamers en doordat de balkons veelal op de hoek liggen, geniet je van een heel vrij uitzicht.

Toren Westbroek
Toren Westbroek heeft 40 appartementen. De 8 verschillende type appartementen zijn gemiddeld wat groter, met een oppervlakte van 76 tot 129 m2. Je hebt de keuze uit een appartement met 2 of 3 slaapkamers. Voor elk appartement is een parkeerplaats op het gezamenlijke binnenterrein gereserveerd.

Pre-sale appartementen
– Wat houdt dit in? –
Een pre-sale is een voorinschrijving. Dit doen we omdat we nog niet alle verkoopstukken gereed hebben, maar wel al veel informatie over de appartementen in Parkwonen kunnen delen. Tijdens de pre-sale presenteren we de verschillende appartementen op basis van een selectie van sfeerplattegronden en prijsranges. Ook is er al een verkoopbrochure beschikbaar. Ideaal om een goed beeld te krijgen van het aanbod.

Heb je al een tijdje je oog laten vallen op dit project? Laat ons dan vooral weten welke appartementen jouw voorkeur hebben. Schrijf je in tijdens de pre-sale op je favoriete bouwnummers en ontvang hiermee voorrang bij de daadwerkelijke start verkoop van het project.
Inschrijven kan op parkwonenwestergouwe.nl door in te loggen in jouw account.

Graag fysiek je vragen stellen?
– Kom bij ons langs –
Wil je graag fysiek je vragen stellen. Dat kan op 3 woensdagmiddagen; 8 november, 15 november en 22 november van 15.00 tot 17.00 uur in het Informatiecentrum Westergouwe (Provincialeweg 10, Gouda). Het verkoopteam staat voor je klaar om je eventuele vragen te beantwoorden. Neem rustig de tijd om je te oriënteren en een voorkeur te bepalen en gebruik deze periode ook om je financiële mogelijkheden uit te zoeken. Op de woensdagmiddagen is er altijd een adviseur van de Rabobank aanwezig.

Heb je vragen of hulp nodig bij het inschrijven? Neem dan gerust contact op met het verkoopteam Parkwonen.

Meer informatie op parkwonenwestergouwe.nl