/ Pre-sale nieuwbouwproject De Heemtuinen gestart!
Nieuwsoverzicht

nieuws

Pre-sale nieuwbouwproject De Heemtuinen gestart!

Dinsdag 4 juli is de pre-sale van De Heemtuinen in de Gemeente Vlaardingen gestart, middels een goed bezochte informatie bijeenkomst. De informatie bijeenkomst vond plaats op de bouwlocatie, waar een safaritent zomers was ingericht met een hapje en een drankje.

De Heemtuinen; Vlaardingen krijgt een geweldige nieuwe plek om te wonen, te leven en te beleven: De Heemtuinen. Een ongekend groen, duurzaam en divers nieuwbouwplan, waar al het goede van het leven samenkomt. Samen met de buurt, de gemeente, de ontwikkelaar en de toekomstige bewoners creëren we een onderscheidende en innovatieve woon- én droomplek die uniek is. Een groene wijk voor mens en dier. Betaalbaar, comfortabel, gezellig en aansprekend. In De Heemtuinen komt alles samen. Voor iedereen!

We kijken terug op een geslaagde pre-sale van De Heemtuinen! Bekijk de website voor meer informatie: https://www.heemtuinen.nl

De heemtuinen is een ontwikkeling van Timpaan en verkopen wij collegiaal met De Witte Garantiemakelaars. We zien uit naar de verkoopfase in september!