/ Pre-sale Wonen aan de Spoorsingel te Schoonhoven gestart!
Wonen_aan_de_Spoorsingel
Nieuwsoverzicht

nieuws

Pre-sale Wonen aan de Spoorsingel te Schoonhoven gestart!

Pre-sale Wonen aan de Spoorsingel te Schoonhoven gestart!

De pre-sale van de 24 grondgebonden woningen van het project Wonen aan de Spoorsingel Fase 1 te Schoonhoven is gestart. De prijsranges per woning zijn bekend en de plattegronden van alle verschillende typen woningen zijn beschikbaar op de website. Inschrijven voor de pre-sale kan tot 30 november 12.00 uur.

Fase 1 bestaat uit 7 herenhuizen, 13 eengezinswoningen en 4 levensloopbestendige woningen, gelegen aan de Spoorstraat, tot aan het oude stationsgebouw, komen deze 5 rijtjes met woningen in verschillende typen. Elk rijtje heeft zijn eigen uitstraling, variërend van stoere herenhuizen in 2 verschillende kleuren tot gezinswoningen met een mooie muurkapel op zolder. De levensloopbestendige woningen liggen aan de Spoorsingel. Samen vormen de woningen een aantrekkelijk geheel in één stijl.

Opvallend aan fase 1 is de grootte van de kavels aan de Spoorstraat. De herenhuizen en eengezinswoningen hebben een diepe voortuin én een riante achtertuin. Alle tuinen zijn omzoomd met een groene haag, zowel achter als voor. Zelfs de tuinhekjes van de voor- en achtertuin zijn in de stijl van het project ontworpen. Een leuk detail is de cortenstalen kolom waarin het huisnummer is verwerkt. Door ook de overgangen van privé naar openbaar mee te ontwerpen, zorgen we ervoor dat deze woonbuurt er over 10 jaar nog net zo mooi uitziet.

De woonoppervlaktes lopen uiteen van 128 m² tot 181 m². Voor welk type je ook kiest, altijd is de woning duurzaam en gasloos en in basis voorzien met een BENG 2.0.

Meer informatie www.wonenaandespoorsingel.nl