/ Spetterend leven in Waterwijk – Bergschenhoek
Nieuwsoverzicht

nieuws

Spetterend leven in Waterwijk – Bergschenhoek

Wij zijn verheugd om jullie te kunnen informeren over dit spetterende nieuwbouwproject in Bergschenhoek.  Spetterend Wonen in Waterwijk is onderdeel van gebiedsontwikkeling Wilderszijde en wordt – zoals de naam al zegt – een nieuwbouwwijk met een waterrijk karakter. In de komende jaren komen hier ruim 500 spetterende, zeer energiezuinige  woningen en appartementen.

Spetterend leven in Waterwijk

Wat de dag je ook brengt, in Waterwijk kom je spetterend thuis. Dit is straks dé ideale plek om op te groeien, thuis te komen na een dag werken en om te genieten samen met familie, buren en vrienden. Het is daarmee ook een wijk voor jong en oud: kinderen kunnen hier onbezorgd de wereld ontdekken en libellen spotten langs de rietkragen, samen spelen met buurtkinderen en dikke pret beleven in de natuurspeeltuin.

Spetterend Wonen in Waterwijk heeft alles in de buurt voor een spetterend leven! Deze nieuwbouwwijk verrijst in het mooie Bergschenhoek: een unieke locatie vlak bij de gemeentegrens van Lansingerland en Rotterdam én nabij de uitvalswegen. Een dagje flink shoppen of een avondje op stap? Rotterdam, Zoetermeer, Delft en Den Haag zijn vanaf jouw spetterende woning goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Heb je meer behoefte aan rust, zoals een wandeling met de hond of een picknick met vrienden in de natuur? Daar heb je geen auto of openbaar vervoer voor nodig. Het Annie M.G. Smidtpark, Park de Polder en het Bergse Bos bevinden zich op loopafstand. Je kunt dan ook genieten van de gemoedelijkheid van de wijk, het stadsleven én prachtige natuur. Even snel een bezoekje aan de supermarkt, de winkels en horeca? Ook dat vind je allemaal in de buurt!

 

Verkoop woningen

Niet alleen de buurt en de omgeving worden spetterend. De moderne woningen (met tuin) en appartementen zijn ruim, comfortabel, duurzaam én in verschillende typen verkrijgbaar. De verkoop start naar verwachting deze zomer. Heb jij interesse in Spetterend Wonen in Waterwijk? Schrijf je in via de projectwebsite www.spetterendwonen.nl en volg de social mediakanalen voor de meest recente ontwikkelingen!

Meer informatie; kijk op www.spetterendwonen.nl