/ Start bouw bekend plan Nijverij
Nieuwsoverzicht

nieuws

Start bouw bekend plan Nijverij

Het is het bericht waarnaar wij al even naar hebben uitgekeken: het definitieve startschot voor de bouw van project Nijverij. Met het vervullen van de opschortende voorwaarden in de koop- en aannemingsovereenkomst staat niets meer in de weg om in december al een begin te maken. Dan starten de sloopwerkzaamheden van de bestaande gebouwen op de bouwlocatie.

Nog geen keuze gemaakt? Het kan nog!
Het project is al voor een groot deel verkocht. Voor wie nog heeft gewacht op het officiële startschot om daadwerkelijk te mogen bouwen: er zijn nog een aantal studio’s te koop (vanaf € 237.000 vrij op naam) en Appartementen te koop (vanaf € 472.000 vrij op naam) met mooie uitzichten op de Lek en de groene omgeving.

Snelle beslissers kunnen dus nog een verhuizing naar de Nijverij plannen. In de woningkiezer zijn de nog beschikbare studio’s en appartementen terug te vinden. Heeft u interesse in een van de beschikbare woningen dan kunt u uw inschrijving hiervoor compleet maken via uw persoonlijke account.

Start bouw en planning
Begin januari is het terrein bouwrijp, het moment waarop aannemer Van Baaren begint met het eigenlijke werk. Goed nieuws! Binnenkort laten we u de eerste vorderingen op de bouwplaats zien!

De oplevering is voorzien voor Q4 van 2025.

Wij staan klaar om al uw vragen over de Nijverij te beantwoorden, dus twijfel niet om contact op te nemen. U kunt ons bereiken via de onderstaande contactgegevens.