/ Vernieuwd logo en subtiele naamsverandering!
Nieuwsoverzicht

nieuws

Vernieuwd logo en subtiele naamsverandering!

Het is zover! Van Herk Nieuwbouw Makelaardij heeft een ????? ????, een ?????? ???? en een ?????? ?????????. Met dit nieuwe logo laten wij ons innoverende karakter spreken. Zo heeft iedere pijl weer een andere betekenis en zijn de nieuwe kleuren te linken aan onze kenmerken.

Als ambitieuze organisatie staat innovatie bij ons voorop. Van Herk Nieuwbouw Makelaardij, onderdeel van Schep Groep, bundelt zijn krachten met alle bedrijven onder Schep Groep op het gebied van vastgoed. Zo kunnen wij iedereen voorzien in de gewenste behoefte binnen de woningmarkt. Onze samenwerking is vanaf nu ook zichtbaar, door het verbindende logo wat bij ieder bedrijf terug komt.

Naast het verbindende logo is ook de keuze gemaakt om de focus te leggen op onze mensen. Daarom kiezen wij voor een ???????? ?????????????? naar ????????? in plaats van makelaardij. Het zijn uiteindelijk onze mensen waarmee je contact hebt en daarom leggen wij hier graag de nadruk op in onze bedrijfsnaam: Van Herk Nieuwbouwmakelaars.

Onze werkwijze en werkgebieden blijven hetzelfde net als onze contactgegevens en ook ons huidige team staat onveranderd voor je klaar. ?