/ Voortgang – Natuurlijk Centrum Zuid – gebouw Marshall
Nieuwsoverzicht

nieuws

Voortgang – Natuurlijk Centrum Zuid – gebouw Marshall

De bouw van het Natuurlijk Centrum Zuid - gebouw Marshall is begonnen. Hierbij een kleine update over de laatste ontwikkelingen van het project en de voortgang van het gebouw met luxe koopappartementen.

Start bouw – Natuurlijk Centrum Zuid – Marshall

De bouw van Marshall is gestart met het aanbrengen van de heipalen! De wapening voor de fundering en keldervloer is aangebracht. Woensdag 21 december is 385 m³ beton gestort voor de keldervloer van Marshall, een hele klus!

Sfeerbeeld hoofdentree Marshall

Met behulp van onze interieurarchitect zijn de kleuren en materialen voor de stijlvolle hoofdentree van Marshall. In deze elegante entree van het gebouw is het echt thuiskomen. In deze nette en tijdloze ruimte, ontvangt u uw bezoek.

 

Nieubouwproject - Marshall Hoofdingang

Hotelsfeer op de begane grond!

De interieurarchitect heeft de kleurstelling en de materialisatie bepaald voor de entree van de appartementen op de begane grond. De keuze van de juiste kleuren en materialen zorgen voor rust en een hotelsfeer, een prettige entree tot uw appartement op de begane grond.

 

Marshall heeft een prachtige weelderige binnentuin!

De binnentuin van Marshall krijgt een prettig contrast met de buitenkant. De sfeer in de binnentuin op de eerste verdieping is weelderig en kleurrijk. Vanuit uw voordeur kijkt u uit op een groene binnentuin met vaste planten, grassen en kleine heesters. Het groen wordt doorgetrokken op de binnengevels met klimplanten. Door deze binnentuin liggen looppaden naar uw eigen appartement. In de binnentuin is ruimte om even te gaan zitten in het groen. De verwachting is dat ontmoeting en interactie tussen bewoners hier plaats kan vinden. Appartementen met het genot van een tuin!

Status verkoop van appartementen

Inmiddels zijn al meer dan 60% van de appartementen verkocht! Daarnaast hebben kandidaten opties en reserveringen geplaatst via de makelaar. Met name een aantal prachtige appartementen aan de Boerhaavelaan zijn nog beschikbaar. Vanuit je woonkamer of loggia is het nooit saai, er is altijd interactie van mensen of verkeer.

Op www.natuurlijkcentrumzuid.nl kunt u via de button “actueel aanbod” zien welke appartementen beschikbaar zijn. Natuurlijk staan onze makelaars voor u klaar met meer informatie. Ook ligt de gedrukte verkoopbrochure voor u klaar!

 

Informatiepunt in Ontmoetingscentrum De Tuyter (vrije inloop)

Vanaf dinsdag 27 december 2022 staat iedere dinsdagmorgen tussen 10:00-11:30uur Van Herk Nieuwbouwmakelaardij met een informatiepunt in ontmoetingscentrum De Tuyter. U kunt binnenlopen zonder het maken van een afspraak. Hier kunt u uw vragen stellen aan één van onze makelaars. We kunnen ook uw huidige woonsituatie met u bespreken. Eventueel kunnen we met u een afspraak maken voor een waardebepaling van uw woning. Kom gerust eens langs, iedere dinsdagmorgen!