/ Voorinschrijving gestart – Natuurlijk Centrum Zuid gebouw Marshall
Nieuwsoverzicht

nieuws

Voorinschrijving gestart – Natuurlijk Centrum Zuid gebouw Marshall

Het zover, vandaag is de voorinschrijving gestart! 46 Koopappartementen Marshall Natuurlijk Centrum-Zuid - Krimpen aan den IJssel Nederlandse Bouw Unie ontwikkelt en bouwt het plan Natuurlijk Centrum Zuid en verkoopt de 46 koopappartementen in gebouw Marshall. Royale appartementen tussen de 89 en 134 m2 woonoppervlak met royale buitenruimtes en zicht op het groen. Parkeren voor de bewoners vindt plaats in de halfverdiepte privé parkeervoorziening.

Stappen verkoopproces:

STAP 1: voorinschrijving (2 tot en met 15 juni 2022)
STAP 2: officiële verkoop (juli 2022)

Wat houdt de voorinschrijving in?
Nog niet alle verkoopstukken zijn in deze stap al definitief, maar we hebben in voorbereiding op de officiële verkoop (STAP 2) op dit moment (STAP 1) al wel heel wat nieuwe informatie met u te delen:

– Verdiepingsoverzichten;
– Schetsplattegronden per woningtype;
– Bandbreedtes VON-prijzen.

Hoe schrijft u zich in voor de voorinschrijving?
Als u zich nog niet heeft aangemeld, dan is dat nu het moment om dat alsnog te doen. Na aanmelden kunt u op de website inloggen en treft u in het keuzemenu het formulier ‘digitaal voorinschrijving’ aan. In het formulier kunt u maximaal 3 voorkeuren opgeven.

Wat levert de voorinschrijving u op?
Als u tussen 2 en 15 juni uw voorkeur doorgeeft, dan vergroot u automatisch uw kans bij de officiële verkoop. U wordt dan een ‘vroege vogel’ en wordt dan bij de officiële verkoop als een van de eersten in de gelegenheid gesteld een optie te nemen op de woning van uw definitieve voorkeur.

Hoe hierna verder?
In STAP 2 is alle gedetailleerde verkoopinformatie, zoals de verkoopbrochure, gevelaanzichten, definitieve koopsommen, de meer,- en minderwerk mogelijkheden, de aankoopinformatie en contractstukken beschikbaar. De precieze verkoopdatum, de toewijzingsprocedure, etc. verneemt u op een later moment via een volgende nieuwsbrief.

U dient zich tegen die tijd nogmaals officieel in te schrijven bij STAP 2. Logisch, want pas op dat moment is alle informatie beschikbaar op basis waarvan u uw definitieve keuze kunt bepalen.

Wij wensen u veel plezier bij bekijken van de nieuwe verdiepingsoverzichten, het bestuderen van de nieuwe schetsplattegronden en natuurlijk het selecteren van uw voorkeur(en).