/ Woonbeurs Rotterdam en regio – Groot succes
Van Herk Makelaardij - Woonbeurs Rotterdam
Nieuwsoverzicht

nieuws

Woonbeurs Rotterdam en regio – Groot succes

Afgelopen zaterdag 11 maart kon het eindelijk weer: een bezoekje brengen aan de Woonbeurs Rotterdam om te kijken wat er allemaal gebouwd gaat worden in en rond de stad Rotterdam. Ook Van Herk Makelaardij, Van Herk Nieuwbouw Makelaardij en de collega's van Van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement waren aanwezig op de beursvloer van het WTC om informatie te geven over alle nieuwbouwprojecten.

Aanbod in Rotterdam en regio

In het WTC hebben wij de projecten van de verschillende projectontwikkelaars goed kunnen presenteren. Uniek was de informatie over lopende en komende nieuwbouwprojecten in de stad en omgeving en zowel huur als koop. Verschillende bezoekers lieten weten ook buiten Rotterdam te zoeken naar een nieuwbouwwoning, dus ook onze projecten in Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel en Vlaardingen vielen in de smaak.

Grote diversiteit aan bezoekers

In totaal bezochten zo’n 5.000 mensen de Woonbeurs Rotterdam. Onder hen de nodige starters, die vooral op zoek waren naar informatie over betaalbaar wonen. Maar ook veel senioren die geïnteresseerd waren in het woningaanbod. Zij willen wat kleiner gaan wonen, maar liever niet aan comfort inboeten. Verder waren er natuurlijk stellen met kinderen en/of kinderwens, die een woning zoeken op de groei. Al deze bezoekers hebben van informatie kunnen voorzien van verschillende projecten in zowel het huur- als koopsegment.

Woonbeurs Rotterdam gemist?

Heb je de Woonbeurs Rotterdam gemist, of heb je ons nog niet gesproken? Wij komen graag met je in contact en vertellen je alles over de lopende projecten en jouw mogelijkheden bij het kopen van nieuwbouwwoningen!