/ Over Van Herk / Zeilstra Makelaars Van Herk Makelaardij Den Haag

Van Herk Makelaars nu ook in Den Haag

Makelaar Den Haag

Maak direct een afspraak

privacyverklaring

Van Zeilstra Makelaars naar Van Herk Makelaars

Zeilstra Makelaars is al ruim 100 jaar en 5 generaties lang een gerenommeerde makelaardij in Den Haag en is gevestigd aan de Groot Hertoginnelaan 263. Door uitgebreide kennis van de markt heeft de onderneming een unieke positie verworven in de stad Den Haag. In de rijke historie is Zeilstra Makelaars gegroeid tot het huidige niveau. Dit maakt dat de onderneming klaar is voor de volgende groeifase.

Om Zeilstra Makelaars naar de volgende fase te brengen heeft zij besloten de onderneming over te dragen aan de regionale partij Van Herk Makelaars. Van Herk Makelaars is een award winnende makelaar met 11 vestigingen verspreid door Zuid-Holland.

Herman Scholten en zijn team zullen hun werkzaamheden voortzetten onder het dak van Van Herk Makelaars en gaan voor het beste resultaat bij de verkoop van jouw huis. Benieuwd naar de award winnende werkwijze?

 

denhaag@vanherk.nl
070 346 9246

woningen

in ons aanbod

11

vestigingen

strategisch verspreid

9.4

gemiddelde beoordeling

85 reviews

Hier mag je ons aan houden

Onze fundamenten

Onze makelaars gaan voor het beste resultaat bij de verkoop van jouw huis. Dat doen we met een talentvol team, jarenlange ervaring, een doordacht opleidingsplan en onze 6 fundamenten. Wij willen de verwachtingen keer op keer overtreffen.

 

Snel en succesvol jouw huis verkopen aan de hand van onze fundamenten? Wij gaan graag voor je aan de slag!

Betere presentatie

Door onze unieke en complete presentatie hebben wij in de regio gemiddeld 30% meer bereik en 17% meer bezichtigingsaanvragen. Jouw huis valt op tussen alle andere woningen op huizenwebsites en social media.

Bezichtigen met echte aandacht

Wij doen er alles aan om van iedere bezichtiger een koper te maken. Dit doen wij door de tijd te nemen voor onze bezichtigingen en alle twijfel bij de prospect weg te nemen.

 

Door al onze bezichtigers na te bellen en hen te vragen naar verbeterpunten zorgen wij dat de bezichtigingen keer op keer verbeteren en altijd aansluiten op de wensen van potentiële kopers.

Onderhandelen tot de beste deal

Wij gaan altijd de onderhandeling aan en streven naar de best mogelijke deal voor onze klant. De beste deal begint bij een courtage wat bij jou past en eindigt met de beste verkoopprijs.

Met deze unieke fundamenten beloven wij het beste resultaat bij de verkoop van jouw huis!

6x Beste makelaar van Nederland

Inmiddels is Van Herk Makelaardij in het bezit van 6 awards voor ‘Makelaar van het jaar’. Deze awards hebben in verschillende categorieën gewonnen. Denk bijvoorbeeld aan de beste verkoopmakelaar van het jaar en de beste aankoopmakelaar van het jaar. Dit jaar wonnen wij de award voor beste marketing binnen de makelaardij.

Harde klimaatdoelen

Als Van Herk Makelaardij hebben wij doelstellingen op het gebied van duurzaamheid en klimaatneutraal makelen. Daarnaast speelt duurzaamheid bij ons ook een grote rol bij het advies van verduurzamingde verkoop van huizen. Dit doen wij door te adviseren over verduurzaming in het huis zelf.

Tevredenheidsgarantie

Door te werken met tevredenheidscourtage laten wij zien dat wij altijd voor de volle 100% tevredenheid gaan Van iedere verkoper een ambassadeur maken, dat is ons doel.

WIJ ZIJN THUIS IN JOUW STRAAT

Jarenlange makelaarservaring

Andere bewoners van jouw buurt gingen je voor en grote kans dat we jouw koper al kennen. We zijn niet alleen thuis in de regio, maar vanzelfsprekend ook in de woningbranche.

Het verkoopproces kent voor ons geen geheimen. Omdat de focus van onze makelaars op klanttevredenheid ligt, kijken we altijd een stap vooruit. Of het nu gaat om promotie op Funda, complexe belastingregels of het onderhandelen voor de beste prijs. We halen het onderste uit de kan.

Het begint bij een GRATIS waardebepaling

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Het begint bij een GRATIS waardebepaling. Neem direct contact met ons op: