ROTTERDAM

Oppert 0 ong

€ 80.000,- k.k.

Omschrijving

Unieke Investering: Vier Motor Parkeerplekken in de Hofdame bij de Laurenskerk! Ontdek deze buitengewone kans om eigenaar te worden van een verzameling van vier motor parkeerplekken, gelegen in een pittoreske nis met een prachtig uitzicht op de Laurenskerk. Deze exclusieve parkeerplekken worden alleen als één pakket verkocht voor een vaste prijs van €80.000,-, zonder…

Unieke Investering: Vier Motor Parkeerplekken in de Hofdame bij de Laurenskerk!

Ontdek deze buitengewone kans om eigenaar te worden van een verzameling van vier motor parkeerplekken, gelegen in een pittoreske nis met een prachtig uitzicht op de Laurenskerk.

Deze exclusieve parkeerplekken worden alleen als één pakket verkocht voor een vaste prijs van €80.000,-, zonder mogelijkheid tot afzonderlijke verkoop. Dit biedt een unieke mogelijkheid voor investeerders die op zoek zijn naar een solide vastgoedbelegging in het bruisende Rotterdam.

Met ruimte voor vier motoren biedt deze verzameling parkeerplekken een uitstekende gelegenheid voor motorliefhebbers om een veilige en handige opslagruimte te hebben, omringd door de historische charme van de stad. Ook kunnen op deze parkeerplekken naast motors, ook scooters, bromfietsen en zelfs electrische stadsauto’s geparkeerd worden.

Mis deze kans niet om een stukje van Rotterdam's erfgoed te bezitten, verweven met moderne praktische behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over deze unieke investeringsmogelijkheid!

KOOPOVEREENKOMST PAS RECHTSGELDIG NA ONDERTEKENING
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

Kenmerken

Basiskenmerken

  • Status Beschikbaar
  • Koopsom € 80.000 k.k.
  • Woonoppervlakte ca.
  • Aantal slaapkamers
  • Bouwjaar

Overdracht

  • Aanvaarding In overleg

Bouwvorm & onderhoud

  • Soort bouw woonhuis

Oppervlakte & inhoud

Energie & installatie

Parkeergelegenheid

  • Garage Geen garage

Overig

  • Huidig gebruik OverigOG
  • Huidige bestemming OverigOG

Kadastrale gegevens

Meer kenmerken

Huis verkopen?

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek met onze makelaars en ontdek jouw mogelijkheden.

Maak direct een afspraak

Media

In de buurt

Geïnteresseerd?

Bel met Van Herk makelaars te Rotterdam

shape

Stuur een bericht

privacyverklaring