/ 4x Genomineerd – Nationale Makelaar Awards
Nieuwsoverzicht

nieuws

4x Genomineerd – Nationale Makelaar Awards

Door de presentaties van het afgelopen jaar is Van Herk Makelaars genomineerd voor de Nationale Makelaar Awards. Onze voordurende wil om het iedere dag beter te doen heeft ervoor gezorgd dat wij mee mogen strijden voor de winst in 4 van de 6 categorieën.

Verschillende categorieën:

Waar wij vorig jaar nog voor 2 categorieën waren genomineerd, zijn wij dit jaar 1 van de 3 genomineerden in:

  • Beste Start-Up – Met onze Van Herk Nieuwbouwmakelaars
  • Beste Grown-Up – Van Herk Makelaars
  • Beste Website – www.vanherk.nl en de verdeling tussen, wonen, excellent, nieuwbouw en bedijven
  • Beste Marketing – met “Beter presenteren = Beter verkopen”

Awards een initiatief van REBS

De Nationale Makelaar Awards is een jaarlijks evenement dat de beste bedrijven in de makelaardij erkent en beloont voor hun innovatie, marketing en groeipotentieel. Het doel van de awards is om andere bedrijven te inspireren om te innoveren en consumenten een nieuwe kijk te bieden op de makelaardij. Het evenement wordt sinds 2021 georganiseerd door REBS. Daarvoor werden de awards georganiseerd door Woningmakelaar van het jaar. De genomineerden en winnaars worden gekozen door een onafhankelijke vakjury die per categorie wordt bepaald.

Onthulling winnaars

De winnaars van de Nationale Makelaar Awards worden bekendgemaakt op 23 november 2023 tijdens een feestelijk evenement in Gasthuis Leeuwenbergh in Utrecht. Het is een gelegenheid waar genomineerden, juryleden, topsprekers en vakgenoten elkaar ontmoeten. Dit jaar is er een NMA InnovatieLab waar deelnemers terecht kunnen voor de nieuwste oplossingen voor de branche.

Wij kijken dan ook onwijs uit naar de uitreiking.