/ Nieuwbouw nieuws: Heemtuinen – Vlaardingen
Nieuwsoverzicht

nieuws

Nieuwbouw nieuws: Heemtuinen – Vlaardingen

Vlaardingen krijgt een geweldige nieuwe plek om te wonen. In de Westwijk vind je de locatie om in te leven en te beleven: De Heemtuinen. Een groen, duurzaam en divers nieuwbouwplan, waar alles van het leven samenkomt. De Heemtuinen wordt een wijk voor iedereen. Jong en oud, gezinnen, stellen, alleenstaanden en senioren. Er komen ongeveer 175 woningen, zowel grondgebonden als appartementen. In totaal worden er drie bouwblokken gerealiseerd die opgaan in de groene centrale vallei van De Heemtuinen. Overal waar je kijkt zie en ervaar je de natuur.

Projectwebsite

Een uniek project van Projectontwikkelaar Timpaan

De Heemtuinen is een eigentijds woonconcept van projectontwikkelaar Timpaan uit Hoofddorp. Het project Heemtuinen wordt ontwikkeld met aandacht, met respect voor de geschiedenis van de locatie en de woonwensen van de toekomstige bewoners. De verkopende partij hierin zijn wij, Van Herk nieuwbouw makelaardij. Het bundelen van krachten heeft een belangrijk doel: hoogwaardig wonen voor iedereen mogelijk maken. Ook in Vlaardingen!

Wil jij op de hoogte gehouden worden?

Wil jij, als potentiële koper op de hoogte gehouden worden van nieuwbouwplan Heemtuinen Vlaardingen? Maak dan je persoonlijke account aan op de projectwebsite www.heemtuinen.nl en schrijf je vrijblijvend in als belangstellende. Dan houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van het project middels een nieuwsbrief.