/ Spetterend wonen in Waterwijk – Al 60% verkocht!
Nieuwsoverzicht

nieuws

Spetterend wonen in Waterwijk – Al 60% verkocht!

Het spetterende nieuwbouwproject ‘Spetterend wonen in Waterwijk’ wordt gebouwd op de gemeentegrens van Bergschenhoek en Rotterdam met een waterrijk karakter. In de komende jaren komen hier 515 zeer energiezuinige woningen en appartementen.

Ontdek de populairste woningen in Spetterend Wonen, fase 1.
De zomervakantie is voorbij, maar bij Spetterend Wonen in Waterwijk blijft de opwinding aanhouden! Vanaf 29 juni zal Spetterend Wonen fase 1 in verkoop gaan. De opkomst tijdens de start verkoop was al spetterend en terugkijkend op de afgelopen weken, hebben de makelaars veel enthousiaste gesprekken gevoerd met aspirant-kopers tijdens de vakantieperiode.

Wat betreft de cijfers: van de in totaal 54 prachtige woningen zijn er reeds 32 verkocht en voor 13 woningen zijn er tekenafspraken ingepland. De overige woningen staan onder optie.

Wil je weten welke woningen tot nu toe het meest in de smaak vallen of op welke woning jij eventueel toch nog kans maakt? Bezoek de projectwebsite en check de woningzoeker om de actuele verkoopstatus te volgen.

Heb je vragen over een specifiek bouwnummer of woningtype, de indelingen of de procedure? Wij staan klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op!