/ Winnaar FD Gazellen Award
Nieuwsoverzicht

nieuws

Winnaar FD Gazellen Award

Wat een eer en wat zijn we trots! Gister hebben Dick Stofberg en Christian Hokke namens Van Herk Makelaardij de derde FD Gazelle in ontvangst mogen nemen.

Na 2019 en 2020 mochten wij ook in 2021 onszelf FD Gazelle noemen en behoren wij tot één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland! Via deze weg willen wij alle klanten en medewerkers onwijs bedanken!

Wat is de FD Gazelle

Het Financieele Dagblad organiseert de FD Gazellen: dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Van Herk Makelaardij mag zich als FD Gazelle rekenen tot één van de 691 snelst groeiende bedrijven binnen Nederland.

Sinds 2018 is de rangschikking van de FD Gazellen-lijst veranderd. Niet langer is alleen de omzetgroei van belang, maar nu wordt ook de groei van werknemers en de winstgevendheid meegewogen. Van Herk Makelaardij groeit. Het succes hebben wij dan ook mede te danken aan onze klanten en partners.

 

Van Herk Makelaardij – Award winnende makelaar

De GD Gazelle is niet de enige prijs die wij de afgelopen tijd in ontvangst mochten nemen? Neem een kijkje op deze pagina voor alle onderscheidingen van Van Herk Makelaardij: