/ Wonen / Vestigingen / Schoonhoven

Van Herk Makelaars

Makelaar Schoonhoven

Makelaar Schoonhoven

Maak kennis met de makelaar in Schoonhoven

Niet een huis, maar een thuis. Dat is waar we bij Van Herk Makelaardij Schoonhoven dagelijks voor gaan. Al ruim 50 jaar zijn we een begrip in Schoonhoven, de Krimpenerwaard en de Lopikerwaard.

Ons kantoor in Schoonhoven heeft een unieke positie. Zo wonen wij in het gebied waar wij domineren. Deze regio kent daarom weinig geheimen voor ons. De combinatie van jarenlange ervaring, ons vermogen goed te kunnen luisteren en een persoonlijke aanpak, heeft gezorgd voor vele contacten. Dit kan voor jou leiden tot verrassende kansen.

Contact opnemen

NVM Makelaar

Op elke vraag een antwoord

Als NVM-makelaar spijkeren wij voor jou jaarlijks onze kennis over onder andere wet- en regelgeving bij. Deze kennis, in combinatie met onze ervaring zorgt ervoor dat jij niet voor verrassingen zal komen te staan.

Ben je opzoek naar een makelaar die jouw huis wil verkopen of wil assisteren bij de aankoop van een huis? Of heb jij je zinnen gezet op het vinden van een nieuwbouwwoning? Dan zijn wij de makelaar die je moet hebben. Voor elke dienst is er een expert aanwezig, dat betekent dat we op al jouw vragen een antwoord hebben. Het aantal knappe koppen dat ons team telt, doet echter niet af aan onze persoonlijke aanpak. We komen graag bij je langs om jouw woonwens eens verder onder de loep te nemen, of maak een afspraak en dan zien we je bij ons op kantoor!

Bel ons: 0182 389 033
Mail ons: schoonhoven@vanherk.nl
Route: Lopikerplein 2 - Schoonhoven
climate-sticker

Oud én nieuw

We streven er al 50 jaar naar om voor jou de beste makelaar te zijn, maar wie stilstaat…

We zijn daarom elke dag bezig met innoveren en verbeteren. Voor jou, je (toekomstige) gezin en kleinkinderen willen we samenwerken om de leefomgeving van nu en van de toekomst te behouden. Van Herk compenseert daarom zijn CO2-uitstoot en daarin zijn we een pionier, daar zijn we trots op.

Onze medewerkers

Makelaar Schoonhoven

Kelvin Potuijt

Vestigingsleider / Vastgoedadviseur

Ria den Hollander

NVM Makelaar-Taxateur

Nellie Schep

Vastgoedadviseur

Renata Fontijne

Commercieel Binnendienst Medewerker / Kwaliteitsverbeteraar

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem nu contact met ons op via een van onderstaande kanalen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem nu contact met ons op via een van onderstaande kanalen.