Capelle aan den ijssel

Aert van nesstraat 1

€ 550 p/m

Omschrijving

Huur voordelig een kantoor aan de Aert van Nesstraat 1 in Capelle West. Kortlopende huurovereenkomsten van maximaal 6 maanden! In dit representatieve kantoorgebouw zijn er diverse kantoorruimtes te huur variërend van 53 m² tot 100 m². Op de begane grond bevindt zich een sportschool. De bereikbaarheid is zeer goed, de afslag Rotterdam Centrum bevindt zich op…

Huur voordelig een kantoor aan de Aert van Nesstraat 1 in Capelle West. Kortlopende huurovereenkomsten van maximaal 6 maanden!

In dit representatieve kantoorgebouw zijn er diverse kantoorruimtes te huur variërend van 53 m² tot 100 m². Op de begane grond bevindt zich een sportschool. De bereikbaarheid is zeer goed, de afslag Rotterdam Centrum bevindt zich op slecht 5 min afstand rijden met de auto. Via de A16/A20 rijdt u zo naar Den Haag of de ring Noord-Rotterdam. Op nog geen 100 m afstand bevind zich een gezellig winkelstraatje voor een lekker versnapering of andere boodschappen.

Kamers die beschikbaar zijn:

3e verdieping unit 1G ca. 100m² Netto
Huur € 1.050 energie € 100 excl BTW per maand

V.z.v. airco, eigen pantry, systeemplafond, gestoffeerd/gemeubileerd, ISRA aansluiting

Huurprijsaanpassing: De huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling: de betaling van de all-in huurprijs met servicekosten (voorschot) en eventuele BTW geschiedt steeds per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn: de huurovereenkomst wordt aangegaan voor een termijn van tenminste 6 maanden.

Zekerheid: huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden huur, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

BTW-status: verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Huurovereenkomst: huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatie specifieke- en verhuurdersbepalingen.

Voorbehoud: elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Aert van Nesstraat 1, 2901 BH CAPELLE AAN DEN IJSSEL. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Basiskenmerken

 • Status Beschikbaar
 • Huurprijs € 550,- p/m
 • Servicekosten € 50,- per maand
 • Aanvaarding In overleg
 • BTW van toepassing Ja

Bouwvorm & onderhoud

 • Hoofdfunctie Kantoorruimte
 • Soort bouw Bestaande bouw
 • Bouwjaar 2006

Oppervlakte & inhoud

 • Oppervlakte kantoor ca. 100 m2

Parkeergelegenheid

 • Parkeerfaciliteiten Bij dit verzamelgebouw hoort een eigen parkeerterrein waar men gratis kan parkeren.

Overig

 • Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
 • Onderhoud buiten Goed tot uitstekend
Meer kenmerken

Taxatie van uw bedrijfspand, kantoor of winkel?

Wij leveren binnen 1 week.

Taxatie aanvragen

Media

In de buurt

   Geïnteresseerd?

   Bel met Van Herk Makelaardij te Rotterdam

   shape

   Stuur een bericht