Capelle aan den ijssel

Cypresbaan 30

€ 4.800 p/m

Omschrijving

HOOGWAARDIG AFGEWERKT BEDRIJFGEBOUW MET LUXE KANTOOR/SHOWROOM VZV AIRCO, GROOT MAGAZIJN EN 13 EIGEN PARKEERPLAATSEN. Deze bedrijfs- en kantoorruimte is gelegen op bedrijventerrein Capelle XL en is in goede staat van onderhoud en afwerking. De ruimte heeft mooie raampartijen waardoor er veel lichtinval is. Bijna de gehele begane grond (ca. 270 m²) bestaat uit…

HOOGWAARDIG AFGEWERKT BEDRIJFGEBOUW MET LUXE KANTOOR/SHOWROOM VZV AIRCO, GROOT MAGAZIJN EN 13 EIGEN PARKEERPLAATSEN.
Deze bedrijfs- en kantoorruimte is gelegen op bedrijventerrein Capelle XL en is in goede staat van onderhoud en afwerking. De ruimte heeft mooie raampartijen waardoor er veel lichtinval is. Bijna de gehele begane grond (ca. 270 m²) bestaat uit opslag. Op de verdiepingsvloer bevind zich een strak afgewerkt kantoor/showroomruimte met receptie en directiekamer van totaal 308 m². Ideaal voor een handelsonderneming of opleidingscentrum waar u uw relaties in stijl gaat ontvangen. Aan autobedrijven, autohandel of auto onderhoudsbedrijven zal NIET worden verhuurd.

LOCATIE
Capelle XL bevind zich nabij de afslag Alexanderpolder (A20) en afslag Nieuwerkerk a/d IJssel (A20) en tevens op loopafstand van twee treinstations. Het industriegebied kenmerkt zich door zowel een goedbezochte woonboulevard alsook een gemelleerd aanbod van bedrijven, kantoren, sport en ontspanning. De ondernemers van Capelle XL werken samen middels BIZ (Bedrijven Investerings Zone), deze organisatie heeft de afgelopen paar jaar gewerkt aan een optimalisatie van dit industriegebied, een totale groenrenovatie ten behoeve van leefbaarheid en veiligheid.

Bestemming : bedrijven tot en met de categorie 3.1

KANTOOR ca. 308 M²
-verwarming (elektrisch middels airco en stadsverwarming)
-laminaatvloer
-afgewerkte muren
-systeemplafond
-LED verlichting
-pantry
-airco

BEDRIJFSHAL ca. 270 M²
-handbediende overheaddeur
-toiletgroep m/v
-lichtarmaturen
-ruimte voorzien van wandcontactdozen incl. 380V
-hoogte bedrijfsruimte 2,6m
-vloerbelasting 1.000 kg/m²

PARKEREN
-13 eigen parkeerplaatsen voor het pand.

VOORWAARDEN
Huurprijs: € 4.800,- per maand, exclusief BTW.

Huurder beschikt over eigen meters t.b.v. nutsvoorzieningen en zal derhalve zelf overeenkomsten sluiten met de desbetreffende leveranciers.

Huurprijsaanpassing: jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling: de betaling van de huurprijs vermeerderd met B.T.W. geschiedt in termijnen 1 maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn: een langere huurtermijn van 5 jaar geniet de voorkeur, korter is bespreekbaar (minimaal 3 jaar)

Zekerheid: huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief omzetbelasting.

B.T.W. status: verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.

Huurovereenkomst: huurovereenkomst conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Voorbehoud: elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de Cypresbaan 30 te Capelle aan den IJssel. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Basiskenmerken

 • Status Beschikbaar
 • Huurprijs € 4.800,- p/m
 • Servicekosten -
 • Aanvaarding Per datum
 • BTW van toepassing Ja

Bouwvorm & onderhoud

 • Hoofdfunctie Bedrijfsruimte
 • Soort bouw Bestaande bouw
 • Bouwjaar 1990
 • Vrije hoogte 255 cm
 • Vloerbelasting 1000 kg/m²

Oppervlakte & inhoud

 • Oppervlakte bedrijfsruimte ca. 620 m2

Energie & installatie

 • Energielabel C

Overig

 • Onderhoud binnen Uitstekend
 • Onderhoud buiten Uitstekend
Meer kenmerken

Taxatie van uw bedrijfspand, kantoor of winkel?

Wij leveren binnen 1 week.

Taxatie aanvragen

Media

In de buurt

   Geïnteresseerd?

   Bel met Van Herk Makelaardij te Gouda

   shape

   Stuur een bericht