Krimpen aan de lek

Dorpsstraat 114

€ 1.450 p/m

Omschrijving

Voor deze prachtige klassiek gestileerde locatie zijn we op zoek naar een enthousiaste uitbater die op deze locatie weer een leuk en gezellig restaurant/eetcafé wil exploiteren. Op deze locatie zijn wij niet opzoek naar een caféhouder maar echt een uitbater pur sang voor hoofdzakelijk eten en eventueel feesten en bruiloften. Totaal kunnen er ca. 56…

Voor deze prachtige klassiek gestileerde locatie zijn we op zoek naar een enthousiaste uitbater die op deze locatie weer een leuk en gezellig restaurant/eetcafé wil exploiteren.

Op deze locatie zijn wij niet opzoek naar een caféhouder maar echt een uitbater pur sang voor hoofdzakelijk eten en eventueel feesten en bruiloften.

Totaal kunnen er ca. 56 couvert in en is er een ruime keuken, op de eerste verdieping bevindt zich nog een grote opslag en kantoor mogelijkheid.

Het pand is tevens voorzien van airco, aan- en afzuiginstallatie en een alarmsysteem.

Aan de achterzijde zit een mooi terras dat grenst aan de parkeerplaats van het pand en tevens aan de parkeerplaats van de achtergelegen horeca.

Voorheen ’t Dijkhuis is gelegen aan de fietsroute Krimpenerwaard/Alblasserwaard en aan het eind van de dijk bevindt zich het pontje naar het werelderfgoed en Kinderdijk.

Toerisme en passanten gebruiken de naastgelegen dijkroute veelvoudig en zijn een potentieel voor de uitbater.

Krimpen aan de Lek heeft zich enorm ontwikkeld een prachtig vernieuwd centrum in oude stijl.

Huidige en toekomstige nieuwbouw en renovatie zorgen voor een groeiende gemeenschap. De verkeersader welke zich splitst op de dijk bij het Veer wordt dagelijks druk gebruikt.

Begane grond bruto vloeroppervlakte Horeca: 110 m2
1e verdieping (opslag en berging): 60 m2

Bijzonderheden:
- Hoofdfunctie: Horeca
- Soort horeca: cafe-restaurant
- er zijn 4 parkeerplaatsen aanwezig op eigen terrein
- Huurtermijn: 5 jaar

Huurbetaling: De betaling van de huurprijs, eventuele servicekosten en de eventuele BTW geschiedt steeds maandelijks bij vooruitbetaling.

Zekerheid: Huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatie specifieke- en verhuurdersbepalingen.

Voorbehoud: elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Dorpsstraat 114 te Krimpen aan de Lek. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd

Kenmerken

Basiskenmerken

 • Status Beschikbaar
 • Huurprijs € 1.450,- p/m
 • Servicekosten € 50,- per maand
 • Aanvaarding In overleg
 • BTW van toepassing Ja

Bouwvorm & onderhoud

 • Hoofdfunctie Horeca
 • Soort bouw Bestaande bouw
 • Bouwjaar 1950
Meer kenmerken

Taxatie van uw bedrijfspand, kantoor of winkel?

Wij leveren binnen 1 week.

Taxatie aanvragen

Media

In de buurt

   Geïnteresseerd?

   Bel met Van Herk Makelaardij te Schoonhoven

   shape

   Stuur een bericht