Krimpen aan den ijssel

Griendstraat 1

€ 750 p/m

Omschrijving

Object Kantoor op de tweede verdieping Deze verdieping is middels een eigen trapopgang bereikbaar en biedt ruimte aan één kantoor van ca. 165 m². Er ligt een fraaie laminaatvloer en recentelijk is alles opnieuw geschilderd. Naast een toilet is er ook een douche en wasruimte aanwezig. Vloeroppervlakte: circa 165 m² verdeeld op de 2e verdieping (zie…

Object Kantoor op de tweede verdieping
Deze verdieping is middels een eigen trapopgang bereikbaar en biedt ruimte aan één kantoor van ca. 165 m². Er ligt een fraaie laminaatvloer en recentelijk is alles opnieuw geschilderd. Naast een toilet is er ook een douche en wasruimte aanwezig.

Vloeroppervlakte: circa 165 m² verdeeld op de 2e verdieping (zie plattegrond).

Parkeervoorziening: 20 parkeerplaatsen op eigen terrein en vrij parkeren in de omgeving

Locatie/ Bereikbaarheid: het object is gelegen aan de rand van Industrieterrein de Stormpolder middels auto en OV (bus) te bereiken.

Opleveringsniveau: het gehele pand is opgetrokken in staalconstructie en voorzien van hardhouten kozijnen, verwarming d.m.v. radiatoren en heaters, verlichting, brandslanghaspels, uitgebreide elektra-installatie voorzien van krachtstroom. Een eventuele verbouwing is bespreekbaar.

Aanvaarding: per direct.

Huurprijs: € 750,- per maand excl. BTW
Servicekosten : € 35 m²/jr

Servicekosten t.b.v. :
-Drinkwaterlevering;
-warmtelevering incl. vastrecht;
-Electraverbruik incl. vastrecht;
-Opstalverzekering;
-Glazenwasser;

Huurprijsaanpassing: De huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling: de betaling van de huurprijs, eventuele servicekosten en de eventuele btw geschiedt steeds in termijnen van 3 maanden bij vooruitbetaling.

Huurtermijn: 5 jaar

Zekerheid: Waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van het kredietwaardigheidsonderzoek.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatiespecifieke- en verhuurdersbepalingen.

Voorbehoud: elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de Griendstraat 1 te Krimpen aan den IJssel. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Basiskenmerken

 • Status Onder bod
 • Huurprijs € 750,- p/m
 • Servicekosten -
 • Aanvaarding In overleg

Bouwvorm & onderhoud

 • Hoofdfunctie Kantoorruimte
 • Soort bouw Bestaande bouw
 • Bouwjaar 1961

Oppervlakte & inhoud

 • Oppervlakte kantoor ca. 165 m2

Parkeergelegenheid

 • Parkeerfaciliteiten Bij het object horen 20 parkeerplaatsen, vrij parkeren in de omgeving
Meer kenmerken

Taxatie van uw bedrijfspand, kantoor of winkel?

Wij leveren binnen 1 week.

Taxatie aanvragen

Media

In de buurt


   shape

   Stuur een bericht