Schoonhoven

Haven 33

€ 800 p/m

Omschrijving

Dit sfeervolle winkelpand ligt pal in het historische centrum van Schoonhoven. Naast de sfeervolle winkelruimte met prachtige historische pui beschikt het pand over een pantry, opslagruimte en toilet. Het winkelgebied van Schoonhoven karakteriseert zich door de combinatie landelijke, regionale en lokale winkel. Een complete winkelaanbod in een sfeervolle…

Dit sfeervolle winkelpand ligt pal in het historische centrum van Schoonhoven.
Naast de sfeervolle winkelruimte met prachtige historische pui beschikt het pand over een pantry, opslagruimte en toilet.

Het winkelgebied van Schoonhoven karakteriseert zich door de combinatie landelijke, regionale en lokale winkel. Een complete winkelaanbod in een sfeervolle historische binnenstad. De Haven en de Lopikerstraat zijn de hoofdwinkelstraten. Echter zijn er vele speciaalzaken gevestigd in overige straatjes. Met name op het gebied van juweliers biedt Schoonhoven een zeer compleet aanbod. Met recht wordt Schoonhoven dan ook De Zilverstad genoemd.

Object:
Winkelruimte met een frontbreedte van ca. 5 meter.

Vloeroppervlakte:
Ca. 40 m² winkelruimte op de begane grond

Voorzieningen:
Het object is onder meer voorzien van en wordt opgeleverd met:
- C.v.-installatie
- Toilet
- Pantry
- Nutsvoorzieningen.

Bestemming/gebruik:
In het bestemmingsplan heeft het onderhavige object de bestemming:
- Centrumdoeleinden.

Parkeerplaatsen:
In de directe omgeving zijn voldoende betaalde en onbetaalde parkeerplaatsen aanwezig. Op ca. 100 meter bevindt zich het Doelenplein met ca. 120 gratis parkeerplaatsen

Huurprijs:
800,--per maand excl. btw
Voorschot Nuts voorzieningen 125,-- per maand.

Servicekosten:
Niet van toepassing.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurtermijn:
In overleg, maar tenminste 1 jaar.

Aanvaarding: per direct.

Borg:
Huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief omzetbelasting.

B.T.W. status:
Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

Kenmerken

Basiskenmerken

 • Status Beschikbaar
 • Huurprijs € 800,- p/m
 • Servicekosten -
 • Aanvaarding Direct
 • BTW van toepassing Ja

Bouwvorm & onderhoud

 • Hoofdfunctie Winkelruimte
 • Soort bouw Bestaande bouw
 • Frontbreedte 400 cm

Oppervlakte & inhoud

 • Oppervlakte winkel ca. 40 m2

Overig

 • Onderhoud binnen Goed
 • Onderhoud buiten Goed
Meer kenmerken

Taxatie van uw bedrijfspand, kantoor of winkel?

Wij leveren binnen 1 week.

Taxatie aanvragen

Media

In de buurt

   Geïnteresseerd?

   Bel met Van Herk Makelaardij te Schoonhoven

   shape

   Stuur een bericht