Ouderkerk Aan Den IJssel

IJsseldijk-West 110

€ 350.000,- k.k.

Omschrijving

TRANSFORMATIEPROJECT "DE WATERTOREN" MET BOUWVERGUNNING VOOR 7 VERDIEPINGEN KANTOOR/BEDRIJFSRUIMTE MET CA. 375 M², DAKTERRAS EN PARKEREN Op een mooi kavel van ca. 551 m² eigen grond staat deze historische watertoren uit 1916 langs de Hollandsche IJssel. Vanaf het dakterras op ca. 34 m. hoogte heeft u een prachtig uitzicht over de wijde omgeving. Het object heeft de…

TRANSFORMATIEPROJECT "DE WATERTOREN" MET BOUWVERGUNNING VOOR 7 VERDIEPINGEN KANTOOR/BEDRIJFSRUIMTE MET CA. 375 M², DAKTERRAS EN PARKEREN

Op een mooi kavel van ca. 551 m² eigen grond staat deze historische watertoren uit 1916 langs de Hollandsche IJssel. Vanaf het dakterras op ca. 34 m. hoogte heeft u een prachtig uitzicht over de wijde omgeving. Het object heeft de bestemming “bedrijf”, zijnde lichte bedrijvigheid en kantoren. Voor dit object heeft de huidige eigenaar een prachtig plan laten tekenen om het te transformeren naar 7 losse kantoren met lift, een dakterras en parkeren welke u als belegging kunt verhuren of later wellicht gesplitst kan verkopen.

Huidige Indeling:
Beg.gr.: entree met meterkast, open ruimte (ca. 75 m²), hoogte ca. 6 m.
1e Verd.: open ruimte (ca. 75 m²), hoogte ca. 6 m.
2e Verd.: open ruimte (ca. 75 m²) hoogte ca. 6 m.
3e Verd.: open ruimte (ca. 75 m²), hoogte ca. 2 m.
4e Verd.: Rondgang om het vml. watertank (watertank hoogte 6 meter, bv. te gebruiken als zwembad of vijver) met trap naar dakterras met fraai uitzicht.
Vloeroppervlakte ca. 375 m² (na verbouwing)
Hoogte ca. 34 m

Bijzonderheden:
Deze watertoren van Ouderkerk aan den IJssel is gebouwd in 1916 en is opgetrokken uit beton en ijsselsteentjes. De toren is sinds 1980 niet meer in gebruik als watertoren en heeft in het huidige bestemmingsplan de bestemming bedrijf, categorieën 1 en 2, zijnde lichte bedrijvigheid en kantoren. Wonen en detailhandel zijn dus niet toegestaan. Er is eerder eerder een aanvraag voor wonen gedaan maar dat is afgewezen door de gemeente. Behoudens elektra en water zijn er geen nutsvoorzieningen aanwezig.

Ligging:
De watertoren is gelegen aan de rivier de Hollandsche IJssel tussen Ouderkerk aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel. Er is een busverbinding naar het busstation in Krimpen aan den IJssel en naar station Gouda. De ring Rotterdam (A16) ligt op ca. 15-20 rijden.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van IJsseldijk West te Ouderkerk aan den IJssel. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Basiskenmerken

  • Status Verkocht
  • Servicekosten -

Bouwvorm & onderhoud

  • Hoofdfunctie Kantoorruimte
  • Soort bouw Bestaande bouw
  • Bouwjaar 1916

Oppervlakte & inhoud

  • Oppervlakte kantoor ca. 375 m2
  • Oppervlakte kantoor ca. 375 m2

Overig

  • Onderhoud binnen Redelijk
  • Onderhoud buiten Redelijk
Meer kenmerken

Taxatie van uw bedrijfspand, kantoor of winkel?

Wij leveren binnen 1 week.

Taxatie aanvragen

In de buurt

Geïnteresseerd?

Bel met Van Herk makelaars te Krimpen aan den IJssel

shape

Stuur een bericht