Omschrijving

Object: op één van de drukste punten in de binnenstad van Gouda ligt deze winkelruimte. Deze locatie zorgt voor optimale exposure. Vloeroppervlakte: circa 150 m² VVO winkelruimte. In overleg bestaat de mogelijkheid om de winkel te vergroten tot totaal circa 340 m². Parkeervoorziening: parkeerplaatsen beschikbaar op privé terrein aan de…

Object: op één van de drukste punten in de binnenstad van Gouda ligt deze winkelruimte. Deze locatie zorgt voor optimale exposure.

Vloeroppervlakte: circa 150 m² VVO winkelruimte. In overleg bestaat de mogelijkheid om de winkel te vergroten tot totaal circa 340 m².

Parkeervoorziening: parkeerplaatsen beschikbaar op privé terrein aan de achterzijde.

Laden en lossen: mogelijk via privé terrein aan de achterzijde.

Locatie: midden op de Kleiweg, op het drukste punt, tegenover de Blokker.
De Kleiweg behoort tot het kernwinkelgebied van Gouda. In directe omgeving bevinden zich onder andere winkels van Blokker, WE, HEMA, The Sting, H&M, Hunkemoller en Ziengs.

Opleveringsniveau: casco, aanvaarding in de huidige staat.

Aanvaarding: in overleg.

Huurprijs: € 2.850,- per maand, exclusief BTW.

Servicekosten: niet van toepassing.
Huurder beschikt over eigen meters t.b.v. nutsvoorzieningen en zal derhalve zelf overeenkomsten sluiten met de desbetreffende leveranciers.

Huurprijsaanpassing: jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling: de betaling van de huurprijs, eventuele servicekosten en de eventuele BTW geschiedt in termijnen 1 maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn: de huurovereenkomst wordt aangegaan voor nader vast te stellen termijnen.

Zekerheid: huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

BTW-status: verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst: huurovereenkomst conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Voorbehoud: elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Kleiweg 41 te Gouda. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Basiskenmerken

 • Status Verhuurd
 • Huurprijs € 2.850,- p/m
 • Servicekosten -
 • Aanvaarding In overleg

Bouwvorm & onderhoud

 • Hoofdfunctie Winkelruimte
 • Soort bouw Bestaande bouw
 • Bouwjaar 1984
 • Frontbreedte 300 cm

Oppervlakte & inhoud

 • Oppervlakte winkel ca. 150 m2

Parkeergelegenheid

 • Parkeerfaciliteiten Er zijn diverse parkeer mogelijkheden op loopafstand. Parkeergarages: Nieuwemarkt passage, Schouwburgplein en Klein Amerika
Meer kenmerken

Taxatie van uw bedrijfspand, kantoor of winkel?

Wij leveren binnen 1 week.

Taxatie aanvragen

Media

In de buurt

   Geïnteresseerd?

   Bel met Van Herk Makelaardij te Gouda

   shape

   Stuur een bericht