Waddinxveen

Maalderij 4

€ 950 p/m

Omschrijving

Object: Op de kop van het project gelegen compleet uitgeruste multifunctionele bedrijfsunit, onderdeel uitmakende van het project De Groene Henegouwer (bouwnummer 37). Het object beschikt over een energielabel A++ en is onder meer voorzien 12 zonnepanelen. Door de zonnepanelen wordt een deel van het elektraverbruik zelf opgewekt, wat ook weer zorgt voor een…

Object:
Op de kop van het project gelegen compleet uitgeruste multifunctionele bedrijfsunit, onderdeel uitmakende van het project De Groene Henegouwer (bouwnummer 37). Het object beschikt over een energielabel A++ en is onder meer voorzien 12 zonnepanelen. Door de zonnepanelen wordt een deel van het elektraverbruik zelf opgewekt, wat ook weer zorgt voor een lagere energierekening. De zonnepanelen leveren een voordeel op van tussen de € 60,- tot € 70,- per maand!

Vloeroppervlakte:
Totaal ca. 120 m² bvo, verdeeld over:
begane grond: ca. 60 m² bvo;
eerste verdieping: ca. 60 m² bvo.

Parkeervoorziening:
Voor de bedrijfsunit zijn twee eigen parkeerplaatsen beschikbaar. Het terrein is volledig omsloten door een hekwerk. Toegang tot het terrein via een op afstand bedienbare elektrische schuifpoort.
Het gehele terrein is voorzien van camerabewaking, individueel door eigenaren/gebruikers te monitoren. Voor algemeen gebruik zijn op het voorgelegen terrein laadpalen gerealiseerd voor het opladen van elektrische auto's.

Locatie/ Bereikbaarheid:
Gelegen in het project De Groene Henegouwer direct aan de N207, welke duurzaam is ontwikkeld. De locatie is gunstig gelegen ten opzichte van de rijkswegen A-20/A12 (Rotterdam – Utrecht – Den Haag) en openbaar vervoer.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat o.a. voorzien van:
- in overleg zal verhuurder een airco split-unit aanbrengen ten behoeve van koeling en verwarming;
- 12 zonnepanelen, de zonnepanelen leveren een voordeel op van tussen de € 60,- tot € 70,- per maand!;
- meterkast (aansluiting voor water en elektra);
- betonvloer met een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m², de verdiepingsvloer heeft een maximale vloerbelasting van 300 kg/m²;
- elektrisch bedienbare overheaddeur;
- wandcontactdozen;
- separate toegangsdeur;
- vrije hoogte onder de verdiepingsvloer van ca. 4,6 meter;
- LED binnen- en buiten verlichting
- toiletruimte;
- pantry.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurprijs:
€ 950,- per maand, exclusief B.T.W.

Servicekosten:
Niet van toepassing. Huurder beschikt over eigen meters t.b.v. nutsvoorzieningen en zal derhalve zelf overeenkomsten sluiten met de desbetreffende leveranciers.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling:
De betaling van de huurprijs, servicekosten en de B.T.W. geschiedt in termijnen van 1 maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn:
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor nader vast te stellen termijnen.

Zekerheid:
Huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

B.T.W. status:
Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van MAALDERIJ 4 te WADDINXVEEN. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Basiskenmerken

 • Status Onder optie
 • Huurprijs € 950,- p/m
 • Servicekosten -
 • Aanvaarding In overleg

Bouwvorm & onderhoud

 • Hoofdfunctie Bedrijfsruimte
 • Soort bouw Bestaande bouw
 • Bouwjaar 2021
 • Vrije hoogte 460 cm
 • Vloerbelasting 1500 kg/m²

Oppervlakte & inhoud

 • Oppervlakte bedrijfsruimte ca. 120 m2

Energie & installatie

 • Energielabel A pp

Parkeergelegenheid

 • Parkeerfaciliteiten Voor de bedrijfsunit zijn twee eigen parkeerplaatsen beschikbaar. Het terrein is volledig omsloten door een hekwerk. Toegang tot het terrein via een op afstand bedienbare elektrische schuifpoort. Het gehele terrein is voorzien van camerabewaking, individueel door eigenaren/gebruikers te monitoren. Voor algemeen gebruik zijn op het voorgelegen terrein laadpalen gerealiseerd voor het opladen van elektrische auto's.

Overig

 • Onderhoud binnen Uitstekend
 • Onderhoud buiten Uitstekend
Meer kenmerken

Taxatie van uw bedrijfspand, kantoor of winkel?

Wij leveren binnen 1 week.

Taxatie aanvragen

Media

In de buurt

   Geïnteresseerd?

   Bel met Van Herk Makelaardij te Gouda

   shape

   Stuur een bericht