Gouda

Nieuwe markt 8

€ 455.000 k.k.

Omschrijving

Object: Het betreft hier een modern winkelpand gelegen aan de Nieuwe Markt, in het kernwinkelgebied van Gouda, tussen de uitgang van de Nieuwe Marktpassage/Parkeergarage en de historische Markt van Gouda, nabij de bekende Agnietenkapel. De winkelruimte is onderdeel van een modern appartementencomplex. Oppervlakte: De totale vloeroppervlakte bedraagt ca. 170 m²,…

Object: Het betreft hier een modern winkelpand gelegen aan de Nieuwe Markt, in het kernwinkelgebied van Gouda, tussen de uitgang van de Nieuwe Marktpassage/Parkeergarage en de historische Markt van Gouda, nabij de bekende Agnietenkapel. De winkelruimte is onderdeel van een modern appartementencomplex.

Oppervlakte: De totale vloeroppervlakte bedraagt ca. 170 m², door de centrale opgang voor de bovenwoningen wordt het winkelfront onderbroken, waardoor er een netto winkelfront resteert van ca. 7 meter.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Gouda
Sectie: C
Nummer: 4062 A5

Locatie/ Bereikbaarheid: Goede bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Parkeren is mogelijk in de parkeergarage van de Nieuwe Marktpassage of in de directe omgeving (betaald).

Opleveringsniveau: in de huidige casco staat, onder andere voorzien van:
- toilet;
- systeemplafond;
- inbouwverlichtingsarmaturen;
- mechanisch ventilatiesysteem.

Aanvaarding: In overleg.

Vraagprijs: € 455.000,- k.k.

Huurprijs: € 2.616,- per maand, exclusief B.T.W.

Bijdrage "Vereniging van Eigenaars": € 133,- per maand.

Servicekosten:
Niet van toepassing. Huurder beschikt over eigen meters t.b.v. nutsvoorzieningen en zal derhalve zelf overeenkomsten sluiten met de desbetreffende leveranciers.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling:
De betaling van de huurprijs, servicekosten en de B.T.W. geschiedt in termijnen van 1 maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn:
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor nader vast te stellen termijnen.

Zekerheid:
Huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

B.T.W. status:
Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Voorbehoud: Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen: Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop/verhuur van NIEUWE MARKT 8 te GOUDA. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Basiskenmerken

 • Status Beschikbaar
 • Huurprijs € 455.000,- k.k.'
 • Servicekosten -
 • Aanvaarding Direct
 • BTW van toepassing Ja

Bouwvorm & onderhoud

 • Hoofdfunctie Winkelruimte
 • Soort bouw Bestaande bouw
 • Bouwjaar 1992
 • Frontbreedte 700 cm

Oppervlakte & inhoud

 • Oppervlakte winkel ca. 170 m2

Parkeergelegenheid

 • Parkeerfaciliteiten Parkeermogelijkheden: Parkeren is mogelijk in de parkeergarage van de Nieuwe Marktpassage of in de directe omgeving (betaald).

Overig

 • Onderhoud binnen Uitstekend
 • Onderhoud buiten Uitstekend
Meer kenmerken

Taxatie van uw bedrijfspand, kantoor of winkel?

Wij leveren binnen 1 week.

Taxatie aanvragen

Media

In de buurt

   Geïnteresseerd?

   Bel met Van Herk Makelaardij te Gouda

   shape

   Stuur een bericht