Krimpen aan den ijssel

Nieuwe tiendweg 11 A

€ 485 p/m

Omschrijving

Object: In het fraaie en luxe kantorenverzamelgebouw Kortland, gelegen in het centrum van Krimpen aan den IJssel, bieden wij op de derde etage een Turn Key kantoorunit aan van circa 58 m² BVO. Op de begane grond bevinden zich een aantal bedrijven met een publieke functie wat zorgt voor een levendige sfeer. In de fraaie entreehal zijn twee liften aanwezig waaronder een…

Object: In het fraaie en luxe kantorenverzamelgebouw Kortland, gelegen in het centrum van Krimpen aan den IJssel, bieden wij op de derde etage een Turn Key kantoorunit aan van circa 58 m² BVO. Op de begane grond bevinden zich een aantal bedrijven met een publieke functie wat zorgt voor een levendige sfeer. In de fraaie entreehal zijn twee liften aanwezig waaronder een invalidenlift. Aan de achterzijde van het gebouw is een grote parkeerplaats waar men gratis kan parkeren.

Omschrijving:
De kantoorruimte (UNIT 1I) is circa 58 m² BVO

Parkeervoorziening:
Voldoende parkeergelegenheid aan de achterzijde van het gebouw alsmede voldoende parkeerplaatsen in het openbare gebied.

Locatie/bereikbaarheid:
Centraal gelegen, op een prominente locatie, in het centrum Krimpen aan den IJssel. Goede bereikbaarheid via de provinciale weg N210 richting Gouda of via de Algerabrug richting Rotterdam. Busverbinding in de buurt van gebouw Kortland en het busstation van Krimpen aan den IJssel ligt op 5 minuten loopafstand met vanaf daar aansluiting op metrostation Capelsebrug.

Opleveringsniveau:
De ruimte wordt in huidige staat opgeleverd en is onder andere voorzien van:
- Vloerbedekking;
- Systeemplafond met (led) verlichtingsarmaturen;
- Verwarming middels radiatoren;
- Te openen ramen;
- Eigen intercom;
- Dubbele luxe heren en damestoiletten op iedere verdieping incl. invalidetoilet;
- Gezamenlijke pantry;
- KPN internet of glasvezel via interne aanbieder
- Topkoeling.

Aanvaarding:
Per direct

Huurprijs:
€ 485,00 per per maand, exclusief omzetbelasting en servicekosten.

Servicekosten:
€ 182,19 per per maand, exclusief omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling:
De betaling van de huurprijs, servicekosten en BTW geschiedt steeds per maand bij vooruitbetaling. Huurder zal de huurprijs, en indien daarvan sprake is, het bedrag aan bijkomende kosten en omzetbelasting en de jaarlijkse servicekostenafrekening voldoen middels een aan de verhuurder of zijn beheerder af te geven machtiging tot automatische incasso.

Huurtermijn:
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor een termijn van tenminste 2 jaar. In overleg zijn afwijkende termijnen bespreekbaar.

Zekerheid:
Huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen ter grootte van een betalingstermijn van 3 maanden huur inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

BTW- status:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW- belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatie specifieke- en verhuurdersbepalingen.

Voorbehoud: Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de verhuurder.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Nieuwe Tiendweg 11A te Krimpen aan den IJssel. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Basiskenmerken

 • Status Beschikbaar
 • Huurprijs € 485,- p/m
 • Servicekosten € 182,- per maand
 • Aanvaarding Direct
 • BTW van toepassing Ja

Bouwvorm & onderhoud

 • Hoofdfunctie Kantoorruimte
 • Soort bouw Bestaande bouw
 • Bouwjaar 1980

Oppervlakte & inhoud

 • Oppervlakte kantoor ca. 58 m2

Energie & installatie

 • Energielabel C

Parkeergelegenheid

 • Parkeerfaciliteiten Voldoende parkeergelegenheid aan de achterzijde van het gebouw alsmede voldoende parkeerplaatsen in het openbare gebied.

Overig

 • Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
 • Onderhoud buiten Goed tot uitstekend
Meer kenmerken

Taxatie van uw bedrijfspand, kantoor of winkel?

Wij leveren binnen 1 week.

Taxatie aanvragen

Media

In de buurt


   shape

   Stuur een bericht