ALPHEN AAN DEN RIJN

Nikkelweg 213

€ 850,- p/m

Omschrijving

Representatieve nieuwbouw bedrijfsunit gelegen op een prachtige locatie aan de Nikkelweg 213 (unit A6) te Alphen aan den Rijn. De nieuwbouw unit is in totaal 64 m² BVO, evenredig verdeeld over twee bouwlagen en wordt (gedeeltelijk) casco opgeleverd (zie opleveringsniveau). De technische omschrijving kunt u bij ons opvragen en gedeeltelijk terug te vinden in onderstaande…

Representatieve nieuwbouw bedrijfsunit gelegen op een prachtige locatie aan de Nikkelweg 213 (unit A6) te Alphen aan den Rijn.

De nieuwbouw unit is in totaal 64 m² BVO, evenredig verdeeld over twee bouwlagen en wordt (gedeeltelijk) casco opgeleverd (zie opleveringsniveau). De technische omschrijving kunt u bij ons opvragen en gedeeltelijk terug te vinden in onderstaande tekst.

Heimanspark wordt gerealiseerd op het voormalige terrein van Bos Beton dat wordt her ontwikkeld als “Bedrijvenpark Staalweg”. Heimanspark is uniek gelegen aan het water van de Heimanswetering met vrij uitzicht over het Groene Hart.

Het nieuwbouwcomplex heeft een zeer representatieve uitstraling en is geschikt voor verschillende soorten bedrijven.

Bereikbaarheid:
Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen op het bedrijventerrein de “Heimanswetering” te Alphen aan den Rijn. Het bedrijventerrein de Heimanswetering is totaal 28 hectare (bruto) groot. Goede uitvalswegen zorgen voor uitstekende verbindingen met onder andere Schiphol, Amsterdam en Den Haag.

Per openbaar vervoer is het object goed te bereiken, dankzij op enkele minuten loopafstand gelegen bushalte van waaruit het NS-station van Alphen aan den Rijn goed bereikbaar is.

Bushalte aanwezig op 2 minuten loopafstand;
A4 / A44 per auto te bereiken in 15 minuten (11,7 kilometer).

Oppervlakte:
ca. 32 m² bedrijfsruimte op de begane grond;
ca. 32 m² kantoorruimte op de 1e verdieping.

Parkeerplaats(en):
Parkeren is mogelijk op de daarvoor bestemde gemeenschappelijke parkeerplaatsen.

Huurprijs:
€ 850,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Servicekosten:
Nader te bepalen.

Huurder dient de voorzieningen voor water en elektra op eigen naam te zetten.

Oplevering:
In overleg.

Opleveringsniveau:
De bedrijfsunit zal worden voorzien van:
- elektrische bediende geïsoleerde sectionaaldeur voorzien van een loopdeur (3.2 m1 b. x 3.6 m1 h.);
- voerbelasting begane grond ca. 1.000 kg/m²;
- vrije hoogte begane grond ca. 4.4 m1;
- verdiepingsvloer van beton;
- toilet met wastafel op de begane grond;
- pantry op de verdieping;
- boiler;
- voorbereidingen op het dak voor zonnepanelen en airco;
- wandcontactdozen;
- verlichting;
- waterleiding en afvoer.

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.

Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen.

Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 kalendermaanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurcontract:
Volgens standaard model ROZ met bijbehorende algemene bepalingen.

Huurtermijn:
In overleg.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Nikkelweg 213 te Alphen aan den Rijn. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

LET OP*: de foto's zijn een artist impressions.

Kenmerken

Basiskenmerken

  • Status Beschikbaar
  • Huurprijs € 850,- p/m
  • Servicekosten -

Bouwvorm & onderhoud

  • Hoofdfunctie Bedrijfsruimte
  • Soort bouw Bestaande bouw
  • Bouwjaar 2023

Oppervlakte & inhoud

  • Oppervlakte bedrijfshal 64 m2

Parkeergelegenheid

  • Parkeerfaciliteiten Parkeerplaats(en): Parkeren is mogelijk op de daarvoor bestemde gemeenschappelijke parkeerplaatsen.

Overig

  • Onderhoud binnen Uitstekend
  • Onderhoud buiten Uitstekend
Meer kenmerken

Taxatie van uw bedrijfspand, kantoor of winkel?

Wij leveren binnen 1 week.

Taxatie aanvragen

Media

In de buurt

Geïnteresseerd?

Bel met Van Herk Bedrijfsmakelaars te Gouda (Bedrijven)

shape

Stuur een bericht

privacyverklaring