Rotterdam

Pottumstraat 20

€ 3.800 p/m

Omschrijving

DIRECT BESCHIKBAAR: DUBBELE BEDRIJFSRUIMTE VAN TOTAAL CA 500 M² MET 200 M² BUITENTERREIN Deze praktische ingedeelde bedrijfsruimte is voorzien van 3 overheaddeuren. Momenteel is de ruimte verdeeld in twee hallen van elk 20 m diep en een buitenterrein van 40 x 5 m (zie foto's). Desgewenst kan er één hal van gemaakt worden. BESTEMMING Het vigerende…

DIRECT BESCHIKBAAR: DUBBELE BEDRIJFSRUIMTE VAN TOTAAL CA 500 M² MET 200 M² BUITENTERREIN
Deze praktische ingedeelde bedrijfsruimte is voorzien van 3 overheaddeuren. Momenteel is de ruimte verdeeld in twee hallen van elk 20 m diep en een buitenterrein van 40 x 5 m (zie foto's). Desgewenst kan er één hal van gemaakt worden.

BESTEMMING
Het vigerende bestemmingsplan schrijft een haven gerelateerd gebruik voor. Denk hierbij aan een transportbedrijf, haven gerelateerde handelsonderneming of maakindustrie, revisiewerkzaamheden etc. Kortom, het moet een connectie hebben met de haven. Wij lichten dit graag toe, het biedt genoeg mogelijkheden.

INDELING
De bedrijfshal aan de straatzijde beschikt over een pantry, een gescheiden toiletgroep en een kleine spreekkamer. De tussenmuur mag/kan worden verwijderd (zie foto's met rood kruis) zodat er één grote ruimte van 500 m² ontstaat.

BUITENTERREIN
Het buitenterrein is middels een hek afgesloten. Zowel u als de buurman heeft een strook grond zoals met een rode lijn is aangegeven in de fotopresentatie.

LIGGING
Het bedrijventerrein Waalhaven is eenvoudig te bereiken via de Ring Rotterdam A15 afslag 19 Rotterdam Charlois, havennummer 2260 of via de Maasstunnel vanuit Rotterdam Noord. Bus 68, 668, 69 en 576 rijden over de Waalhaven Zuidzijde.

PARKEREN
Voor de bedrijfsruimte is er ruimte voor 2 auto's (laden en lossen). Tevens is er een buitenterrein van 200 m².

VOORWAARDEN
Huurprijs: € 3.800,- per maand. Er wordt vrij van BTW verhuurd (i.v.m. particulier eigendom)

Huurder beschikt over eigen meters t.b.v. nutsvoorzieningen en zal derhalve zelf overeenkomsten sluiten met de desbetreffende leveranciers.

Huurprijsaanpassing: jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling: de betaling van de huurprijs geschiedt in termijnen 1 maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn: een langere huurtermijn van 5 jaar geniet de voorkeur, korter is bespreekbaar (minimaal 3 jaar)

Zekerheid: huurder dient binnen 1 week na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom te voldoen ten grootte van 3 maanden huur.

BTW status : het object is particulier eigendom, er zal geen BTW in rekening worden gebracht.

Huurovereenkomst: huurovereenkomst conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

TOELLICHTING BESTEMMING
-1.31 Havengerelateerd
Functies die uitsluitend of in hoofdzaak direct betrokken zijn bij havenactiviteiten, daaraan ondersteunend zijn of waarvan de aanwezigheid in de haven van belang is voor de bedrijfsvoering van de betreffende functie.
-1.7 Andere havengerelateerde activiteiten
-Het leveren van diensten en producten (met de bijbehorende productie en opslag) ten behoeve van andere bedrijven en activiteiten in het havengebied.

Voorbehoud: elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar. Een uitgebreide screening vind plaats middels o.a. een businesstoets van de NVM en natrekking KvK en persoonsgegevens.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de Pottumstraat 20 te Rotterdam. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Basiskenmerken

 • Status Verhuurd
 • Huurprijs € 3.800,- p/m
 • Servicekosten -
 • Aanvaarding Direct

Bouwvorm & onderhoud

 • Hoofdfunctie Bedrijfsruimte
 • Soort bouw Bestaande bouw
 • Bouwjaar 1962
 • Vrije hoogte 433 cm
 • Vloerbelasting 1500 kg/m²

Oppervlakte & inhoud

 • Oppervlakte bedrijfsruimte ca. 500 m2
 • Oppervlakte terrein ca. 200 m2

Parkeergelegenheid

 • Parkeerfaciliteiten Voor de bedrijfsruimte is er ruimte voor 2 auto's (laden en lossen). Tevens is er een buitenterrein van 200 m².

Overig

 • Onderhoud binnen Redelijk tot goed
 • Onderhoud buiten Goed
Meer kenmerken

Taxatie van uw bedrijfspand, kantoor of winkel?

Wij leveren binnen 1 week.

Taxatie aanvragen

Media

In de buurt

   Geïnteresseerd?

   Bel met Van Herk Makelaardij te Rotterdam

   shape

   Stuur een bericht