Omschrijving

TRANSFORMATIEOBJECT WELKE BESTAANDE UIT TWEE GESCHAKELDE CASCO BEDRIJFSRUIMTES GELEGEN AAN DE SPANGESEKADE 190 & 191 INCLUSIEF NOG TE PLAATSEN NIEUWE VOORPUIEN. HET GEHEEL BESLAAT TOTAAL CA. 105 M² Namens Havensteder begeleidt Van Herk Bedrijfsmakelaars de verkoop van twee voormalige bedrijfsruimtes welke getransformeerd kunnen worden naar wonen of een…

TRANSFORMATIEOBJECT WELKE BESTAANDE UIT TWEE GESCHAKELDE CASCO BEDRIJFSRUIMTES GELEGEN AAN DE SPANGESEKADE 190 & 191 INCLUSIEF NOG TE PLAATSEN NIEUWE VOORPUIEN. HET GEHEEL BESLAAT TOTAAL CA. 105 M²

Namens Havensteder begeleidt Van Herk Bedrijfsmakelaars de verkoop van twee voormalige bedrijfsruimtes welke getransformeerd kunnen worden naar wonen of een kantoorruimte met, bij voorkeur, een maatschappelijke bestemming. Deze objecten worden geleverd met een nieuwe fraaie voorpui welke identiek is aan reeds vernieuwde puien van de omliggende objecten (zie laatste foto's presentatie). De verkoop zal plaatsvinden door middel van verkoop bij inschrijving, sluitingsdatum 23 juni 2022 - 23.59 uur. Het totale metrage van de twee ruimtes bedraagt circa 105 m² BVO en maakt onderdeel uit van een appartementencomplex. Het appartementencomplex is gebouwd rond 1934 en staat op eigen grond.

Uitgangspunt is verkoop in casco staat volgens het as-is where-is principe. Havensteder zal in de koopovereenkomst opnemen dat er in beide objecten in opdracht van de VVE een nieuwe pui wordt geplaatst. Havensteder zal hiervoor aan de VVE de financiële middelen beschikbaar stellen. Verkoop kan alleen per inschrijving vanaf 3 juni tot en met 23 juni 2022 - 23.59 uur met het daarvoor bedoelde inschrijvingsformulier welke u bij van Herk Bedrijfsmakelaars kunt opvragen. Na ontvangst zal van Herk Bedrijfsmakelaars u alle relevante documentatie toesturen.

Locatie en bereikbaarheid:
Dit transformatieobject is gelegen aan het vaarwater de Schie welke de Nieuwe Maas verbind met Delft. Om de hoek zijn er twee winkelstraten, de Grote Visserijstraat en de Mathenesserweg, hier zijn diverse kleine buurtwinkels en restaurants te vinden. De bereikbaarheid is zeer goed, de tram rijdt over de Mathenesserbrug en de afslag naar de A20 is binnen enkele minuten bereikbaar. In de wijk is het betaald parkeren.

Bestemming en gebruik:
Het vigerende bestemmingsplan "Bospolder-Tussendijken", vastgesteld op 17 juni 2021, schrijft op deze locatie o.a. wonen voor. In de koopovereenkomst zal vast worden gelegd dat of wonen of een (evt. maatschappelijke) kantoorfunctie is toegestaan. Bij verkoop wordt het gebruik als bedrijfsruimte uitgesloten. Dit omwille van de wens van de gemeente om de wijk vooral een woonkarakter te geven.

Belangrijke informatie.
Er wordt volgens het as-is where-is principe geleverd met alle feitelijke eigenschappen, zichtbare en onzichtbare gebreken, lasten, beperkingen en verplichtingen welke voortvloeien uit commerciële, juridische, milieukundige en technische aspecten zoals gelden op de datum van overdracht. Er worden geen garanties of verklaringen afgegeven met betrekking tot de staat of kwaliteit van hetgeen wij aanbieden. Levering geschiedt conform voorwaarden van de eigenaar. Oplevering vindt plaats in casco staat. Er is een model koopovereenkomst opgenomen in de lijst van relevante documenten welke wij u kunnen toesturen (zie verkoopprocdure).

Bouwkundige keuring.
Er is een bouwkundig rapport beschikbaar d.d. 2-9-2020 , de VVE is actief, bijdrage € 79,53 per maand per appartementsrecht.

Maatvoering.
De plattegrond zoals weergegeven is ter indicatie en kan enige afwijking bevatten, er is een NEN2580 meetrapport beschikbaar

Verkoopprocedure.
De verkoop vindt plaats door verkoop bij inschrijving. Middels een geheimhoudingsverklaring wordt u voorzien in de relevante beschikbare documenten. Ook ontvangt u het biedingsformulier om deel te nemen aan de inschrijving. Er is geen vraagprijs genoemd, bieden doet u naar eigen inzicht op basis van de aangeleverde stukken.

Biedingen.
Op 23 juni 2022 - 23.59 uur dient uw bieding binnen te zijn. Biedingen dienen in een gesloten enveloppe te worden ingediend bij Govers Spil Notarissen te Capelle aan den IJssel dan wel per e-mail te worden verzonden aan kantoor@gs-notarissen.nl.

Algemeen.
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van Spangesekade 190-191 te Rotterdam. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Basiskenmerken

 • Status Verkocht onder voorbehoud
 • Koopprijs Prijs op aanvraag
 • Servicekosten -
 • Aanvaarding In overleg

Bouwvorm & onderhoud

 • Hoofdfunctie Bedrijfsruimte
 • Soort bouw Bestaande bouw
 • Bouwjaar 1934

Oppervlakte & inhoud

 • Oppervlakte bedrijfsruimte ca. 105 m2

Parkeergelegenheid

 • Parkeerfaciliteiten Het is betaald parkeren in de straat

Overig

 • Onderhoud binnen Matig
 • Onderhoud buiten Goed tot uitstekend
Meer kenmerken

Taxatie van uw bedrijfspand, kantoor of winkel?

Wij leveren binnen 1 week.

Taxatie aanvragen

Media

In de buurt

   Geïnteresseerd?

   Bel met Van Herk Makelaardij te Rotterdam

   shape

   Stuur een bericht