Krimpen aan den ijssel

Van utrechtweg 95

€ 1.750 p/m

Omschrijving

BINNENKORT BESCHIKBAAR: BEDRIJFSHAL MET BUITENRUIMTE IN DE STORMPOLDER. Deze bedrijfshal heeft een vloeroppervlak van 160m² op de begane grond, een entresol met kantoor van 110m² en een afgesloten buitenterrein van maar liefst 200m². Verwarming middels heaters, elektrische overheaddeur, pantry, entree met toilet en meterkast (380V). Er is genoeg hoogte om een…

BINNENKORT BESCHIKBAAR: BEDRIJFSHAL MET BUITENRUIMTE IN DE STORMPOLDER.

Deze bedrijfshal heeft een vloeroppervlak van 160m² op de begane grond, een entresol met kantoor van 110m² en een afgesloten buitenterrein van maar liefst 200m². Verwarming middels heaters, elektrische overheaddeur, pantry, entree met toilet en meterkast (380V). Er is genoeg hoogte om een vrachtwagen of grote bestelbus binnen te zetten.

Aanvaarding:
per 1 augustus 2022.

Huurtermijn:
in overleg, minimaal 3 jaar.

Huurprijs:
€ 1.750,- per maand, exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten:
Huurder beschikt over eigen meters t.b.v. nutsvoorzieningen en zal derhalve zelf overeenkomsten sluiten met de desbetreffende leveranciers.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Betalingswijze:
De maandelijkse huurpenningen met omzetbelasting worden door (de beheerder van) de verhuurder geïncasseerd middels automatisch incasso.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van tenminste drie maanden, inclusief omzetbelasting.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur of indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is de huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van voornoemd bedrijfsgebouw aan de Van Utrechtweg 95 te Krimpen aan den IJssel. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

De binnenfoto's zijn indicatief. Wij hebben gebruik gemaakt van de opleverfoto's van de laatste huurder. De kleurstelling is veranderd, de indeling is nagenoeg hetzelfde. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Basiskenmerken

 • Status Verhuurd
 • Huurprijs € 1.750,- p/m
 • Servicekosten -
 • Aanvaarding Per datum
 • BTW van toepassing Ja

Bouwvorm & onderhoud

 • Hoofdfunctie Bedrijfsruimte
 • Soort bouw Bestaande bouw
 • Bouwjaar 1992

Oppervlakte & inhoud

 • Oppervlakte bedrijfsruimte ca. 270 m2
 • Oppervlakte terrein ca. 200 m2

Parkeergelegenheid

 • Parkeerfaciliteiten Vrij parkeren in de omgeving.

Overig

 • Onderhoud binnen Goed
 • Onderhoud buiten Goed tot uitstekend
Meer kenmerken

Taxatie van uw bedrijfspand, kantoor of winkel?

Wij leveren binnen 1 week.

Taxatie aanvragen

Media

In de buurt

   Geïnteresseerd?

   Bel met Van Herk Makelaardij te Bedrijven

   shape

   Stuur een bericht