SCHOONHOVEN

Voorhaven 9

€ 1.350,- p/m

Omschrijving

Gelegen op een van de mooiste locatie's van de historische binnenstad van Schoonhoven, zijn in een oud kaaspakhuis 3 schitterende appartementen en een ruime winkelruimte gerealiseerd die schuil gaan achter een fraaie monumentale gevel. Deze prachtige, goed bereikbare, locatie in de gezellige historische binnenstad van Schoonhoven bied een mooi ruim uitzicht richting de…

Gelegen op een van de mooiste locatie's van de historische binnenstad van Schoonhoven, zijn in een oud kaaspakhuis 3 schitterende appartementen en een ruime winkelruimte gerealiseerd die schuil gaan achter een fraaie monumentale gevel.

Deze prachtige, goed bereikbare, locatie in de gezellige historische binnenstad van Schoonhoven bied een mooi ruim uitzicht richting de Visbrug, de haven en (deels) de Lek.

Schoonhoven is een stad met een rijke historie. De stad is bekent om z’n eeuwenoude ambachtelijke zilversmeedkunst en wordt daarom dan ook wel de Zilverstad van Nederland genoemd. Vandaag de dag is de gemeente Schoonhoven een dynamische leef- en werkgemeenschap, gelegen op een centrale plaats in het Groene Hart.
Het sterk groeiende Schoonhoven en heeft met het huidige winkel aanbod ook nog een sterk subregionale functie.

Op de begane grond en deels op de eerste verdieping (met fraaie open vide) van dit totaal gerenoveerde historische pand is een praktijk/winkel ruimte van in totaal circa 165 m2 te huur. Deze kantoor/winkelruimte, met hoog afwerkingsniveau, beschikt over een ruime entree en etalage mogelijkheid aan de Voorhaven zijde en een separate magazijn ruimte entree aan de Koestraat zijde.

De praktijk/winkelruimte is voorzien van een HR combi verwarmingsketel en een modulerende (inverter) airconditioningsysteem met geïntegreerde energie besparende warmtepompfunctie.

Aan de achterzijde van het pand bevind zich een magazijnruimte voorzien van pantry en uitstort gootsteen, een afsluitbare kastruimte en een ruime toiletruimte.

Voorwaarden:
- Huurperiode van minimaal 5 jaar;
- Oplevering z.s.m;
- borgstelling van 3 maanden;

Huurprijsaanpassing: De huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de
consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling: de betaling van de huurprijs, servicekosten (voorschot) en eventuele BTW geschiedt steeds per maand bij vooruitbetaling.

Zekerheid: huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden huur, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

BTW-status: verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Huurovereenkomst: huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatie specifieke- en verhuurdersbepalingen.

Voorbehoud: elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de Voorhaven 9 te Schoonhoven. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd

Kenmerken

Basiskenmerken

 • Status Verhuurd
 • Huurprijs € 1.350,- p/m
 • Servicekosten -

Bouwvorm & onderhoud

 • Hoofdfunctie Winkelruimte
 • Soort bouw Bestaande bouw
 • Bouwjaar 2010

Oppervlakte & inhoud

 • Oppervlakte kantoor ca. 165 m2
 • Oppervlakte kantoor ca. 165 m2
 • Oppervlakte winkel ca. 165 m2

Overig

 • Onderhoud binnen Uitstekend
 • Onderhoud buiten Uitstekend
Meer kenmerken

Taxatie van uw bedrijfspand, kantoor of winkel?

Wij leveren binnen 1 week.

Taxatie aanvragen

Media

In de buurt

Geïnteresseerd?

Bel met Van Herk makelaars te Schoonhoven

shape

Stuur een bericht