Zwartewaal

Wouddijk 2

€ 1.395.000 k.k.

Omschrijving

Wouddijk 2 / Meeldijk 8 te Zwartewaal Op de hoek van de Wouddijk / Meeldijk in Zwartewaal ligt dit multifunctionele bedrijfsgebouw (thans in gebruik als garagebedrijf/spuiterij) met twee vrijstaande bedrijfswoningen, verhard terrein en riante tuinen. Het geheel is gelegen op een rustige locatie net buiten het dorp Zwartewaal en is zeer goed bereikbaar via de N57…

Wouddijk 2 / Meeldijk 8 te Zwartewaal

Op de hoek van de Wouddijk / Meeldijk in Zwartewaal ligt dit multifunctionele bedrijfsgebouw (thans in gebruik als garagebedrijf/spuiterij) met twee vrijstaande bedrijfswoningen, verhard terrein en riante tuinen. Het geheel is gelegen op een rustige locatie net buiten het dorp Zwartewaal en is zeer goed bereikbaar via de N57 en de A15.

Indelingen:
Bedrijfsruimte (garagebedrijf):
Begane grond:
Verhard terrein aan de voorzijde, loopdeur en overheaddeur (3 meter) naar de werkplaats op de begane grond met toilet en kleine pantry. De werkplaats is v.v. 3 schuurbruggen, vloerverwarming, verf- en mengruimte en twee spuitcabines aan de achterzijde. Vanuit de werkplaats is de opgang via een bordes trapopgang naar de eerste verdieping. Aan de achterzijde is nog een ruime opslagruimte/wasplaats met loopdeur en overheaddeur naar het verhardterrein van bijna 600m2 aan de achterzijde van het totale perceel. Tevens is er nog opslagruimte aangebouwd waardoor de totale vloeroppervlakte 435m2 bedraagt.

Eerste verdieping:
Werkplaats met 2 hefbruggen en elektrische overheaddeur naar de plateaulift aan de achterzijde, opslagruimte, technische ruimte met verwarmingsinstallatie en compressor, kantine met keukenblok aan de voorzijde en kantoorruimte van circa 35m2 aan de voorzijde. Het geheel wordt verwarmd met heaters en er is in de kantoorruimte en kantine airconditioning.

Het bedrijfsgebouw is gebouwd in 2000 gebouwd en voorzien van een geïsoleerde betonnen vloer, metalen damwandprofielen met 80mm isolatie en een golfplaten dak met lichtstraten v.v. 80mm isolatie.

Woonhuis Wouddijk 2:
Entree, hal met meterkast, trapopgang en toegang tot de badkamer v.v. ruime inloopdouche, badkamermeubel met dubbele wastafel, hangend closet en handdoekradiator. Vanuit de hal is er toegang tot de ruime woonkamer met airco, houtkachel en schuifpui naar de tuin. De woonkeuken is v.v een hoekopstelling met diverse apparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot de aangebouwde serre met dubbel openslaande deuren naar tuin en toegang tot de bijkeuken (voorheen garage) met keukenopstelling en stookruimte v.v. opstelling cv combiketel Nefit HR (2021). Vanuit de bijkeuken is er toegang naar buiten via een loopdeur en twee openslaande deuren.

Eerste verdieping:
Overloop/verkeersruimte met Velux dakraam, vaste kast en toegang tot de slaapkamer aan de linkerzijde met kopgevelraam. Vanuit de overloop is er tevens toegang naar de slaapkamer aan de rechterzijde met walk-in closet, Velux dakraam en kopgevel raam.

Deze vrijstaande woning is gelegen op perceel van 325m2 grond. Het dak is geïsoleerd en vernieuwd circa 20/25 jaar geleden.
Bouwjaar: 1887

Meeldijk 8 woonhuis:
Dit betreft een gelijkvloerse bungalow met aangebouwde carport en serre op een perceel grond van 1040m2. Deze woning is gebouwd in 1968.
Entree via zijportaal, ruime woonkeuken met nette keukenopstelling v.v. diverse appratuur en een plavuizen vloer. Vanuit de keuken is er toegang tot de woonkamer en badkamer. De badkamer is v.v. een douche, wastafel, bidet, toilet en verwarming. De royale woonkamer is v.v. een houtkachel, airconditioning en schuifpui naar de aangebouwde luxe serre v.v. houtkachel en een elektrisch te openen dak. Vanuit de serre is er middels twee schuifpuinen toegang tot de enorme tuin met diverse bergingen/ tuinhuisjes, kippenren etc. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de twee slaapkamers op de begane grond.

Naast de percelen grond met opstallen zijn er aan de overkant van de weg nog twee percelen grasland / natuur van 1240m2 en 560m2 (niet te bebouwen).

BESTEMMING:
Het object valt binnen het “Omgevingsplan Buitengebied Brielle” met als bestemming 'garagebedrijf en recyclingbedrijf'. De huidige bestemming is daarmee conform het bestemmingsplan.

OPPERVLAKTE
Bedrijfsruimte/werkplaats: 435m2 op de begane grond en 340m2 op de eerste verdieping.
Woonhuis Wouddijk 2: 156m2 inclusief serre
Woonhuis Meeldijk 8: 104m2 exclusief carport

OPLEVERING
In overleg (huidige staat).

BOUWJAAR
Bedrijfsruimte/werkplaats: 2000
Woonhuis Wouddijk 2: 1887
Woonhuis Meeldijk 8: 1968

VASTE LASTEN:
- Gemeentelijke- en waterschapslasten: € 3.394,51 per jaar

ENERGIELABEL
Bij het plaatsen van dit object op internet was nog geen Energie Prestatie Certificaat beschikbaar als bedoeld in het Besluit Energieprestatie.

KOSTEN KOPER
Voor rekening van koper komt de overdrachtsbelasting ten bedrage van 8% van de koopsom. Alle overige kosten verband houdende met de levering zijn tevens voor rekening van koper.

Kenmerken

Basiskenmerken

 • Status Beschikbaar
 • Koopprijs € 1.395.000,- k.k.'
 • Servicekosten -
 • Aanvaarding In overleg

Bouwvorm & onderhoud

 • Hoofdfunctie Bedrijfsruimte
 • Soort bouw Bestaande bouw
 • Bouwjaar 2000
 • Vrije hoogte 3600 cm

Oppervlakte & inhoud

 • Oppervlakte kantoor ca. 35 m2
 • Oppervlakte bedrijfsruimte ca. 740 m2
 • Oppervlakte terrein ca. 600 m2

Parkeergelegenheid

 • Parkeerfaciliteiten genoeg ruimte om te parkeren op eigen terrein

Overig

 • Onderhoud binnen Goed
 • Onderhoud buiten Goed
Meer kenmerken

Taxatie van uw bedrijfspand, kantoor of winkel?

Wij leveren binnen 1 week.

Taxatie aanvragen

In de buurt

   Geïnteresseerd?

   Bel met Van Herk Makelaardij te Spijkenisse

   shape

   Stuur een bericht