Kenmerken

Basiskenmerken

 • Bouwnummers 1

Omschrijving

In voorbereiding - de heemtuinen in de heemtuinen komt alles samen vlaardingen krijgt een geweldige nieuwe plek om te wonen, te leven en te beleven: de heemtuinen. een ongekend groen, duurzaam en divers nieuwbouwplan, waar al het goede van het leven samenkomt. samen met de buurt, de gemeente, de ontwikkelaar en de toekomstige bewoners creëren we een onderscheidende en…

In voorbereiding - de heemtuinen

in de heemtuinen komt alles samen
vlaardingen krijgt een geweldige nieuwe plek om te wonen, te leven en te beleven: de heemtuinen. een ongekend groen, duurzaam en divers nieuwbouwplan, waar al het goede van het leven samenkomt. samen met de buurt, de gemeente, de ontwikkelaar en de toekomstige bewoners creëren we een onderscheidende en innovatieve woon- én droomplek die uniek is. een groene wijk voor mens en dier. betaalbaar, comfortabel, gezellig en aansprekend. in de heemtuinen komt alles samen. voor iedereen!

interesse? meld je aan voor de nieuwsbrief op de projectwebsite heemtuinen.nl

duurzaam wonen voor iedereen in de heemtuinen
de heemtuinen wordt een wijk voor iedereen. jong en oud, gezinnen, stellen, alleenstaanden en senioren. er komen ca. 175 woningen, zowel grondgebonden als appartementen. in totaal komen er drie bouwblokken die mooi opgaan in de groene centrale vallei van de heemtuinen. overal waar je kijkt zie en ervaar je de natuur.

de groene vallei
de heemtuinen is de verbinding tussen het centrum en de centrale groenzone van vlaardingen. daar sluiten we optimaal op aan met de groene centrale vallei in het plan. in de vallei spelen kinderen en laten mensen hun hond uit. bomen, gras en water zorgen voor een heerlijke groene oase waar de bewoners van de heemtuinen, maar ook uit de omliggende wijken graag komen. het is zo’n plek waar mens en dier zorgeloos met elkaar samenleven en die zorgt voor samenhang in de wijk.

architectuur en woningtypes
in de heemtuinen kun je straks kiezen voor drie verschillende types woningen; geschakelde grondgebonden woningen met een eigen tuin en een royaal terras, galerijappartementen met een groot woningbreed balkon op het zuiden én grote appartementen midden in de groene oase van het project. er is gekozen voor lichte, positieve en toekomstgerichte architectuur. een beeldtaal gebaseerd op natuurlijke materialen, openheid en een mooie relatie van wonen met de omgeving.

een groene leefomgeving in vlaardingen
de heemtuinen komt in de westwijk in vlaardingen. een wijk met volop kansen. de structuur van de wijk, in de jaren 50 van de vorige eeuw ontworpen onder supervisie van de architect willem van tijen, biedt een sterke basis voor herstructurering. en dat is nodig om de westwijk evenwichtig, aantrekkelijk en toekomstbestendig te maken. de heemtuinen draagt daaraan bij met ca. 175 (nul op de meter) woningen, in een mix van appartementen en grondgebonden eengezinswoningen. met de heemtuinen zorgen we voor een groene leefomgeving en meer samenhang in de wijk.

ondanks dat van herk makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Media

Bouwtypes

Ontdek online wat jouw huis waard is

Met de online waardecheck ontdek je in een paar minuten de geschatte waarde van jouw huis

Gratis waardebepaling

In de buurt

   Geïnteresseerd?

   Bel met Van Herk Makelaardij te Nieuwbouw

   shape

   Stuur een bericht